Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
-
Én meg elkezdtem box-on mert tesóm akar majd coop-olni és ugye joy-al célozni sokkal másabb mint egérrel.
lényeg hogy ahogy megkaptam az első robit el is küldtem majd ott vártam a bench-nél és sasoltam hogy kiír e valamit de semmi szal én is ara gondoltam hogy ez bizony dlc-s skill.
Ja egyébként ha akarsz egy új nehézségi fokozatot akkor vegyél egy joy-t mert igen nehéz célozni vele ha az ember egérhez van szokva.
Az elején annyit haltam amennyit lehet.
Mikor a terra nova-n azt a kompot kell várni és addig ösze vagy zárva két regenerálóssal és barátaival, na az egy rémálom volt.
Ja mert azt azért hozzáteszem hogy Impossoble fokozaton kezdtem mert mi máson?
Viszont ez azt jelenti hogy nem tudom a lövéssel mindig visszatartani őket merthogy nem tudom időben és pontosan becélozni őket, a regen meg egy csapással kinyír szóval az élettültéssel nem kell bajolni.
De már kezdek belejönni. Asszem lassan megvan a megfelelő érzékenység is, (pc-n ugye maxra hózom az egér érzékenységet és két perc alatt hozzászokok) és már megvan a daráló puska meg alá az egy lövés temetéses preciziós csó is.
És komolyan az első cső amit szerzek az a line gun? Vagyis a tesla core? kipróbáltam de olyan lassan lő meg táraz meg csinál mindent hogy az ütés meg a taposás is hasznosabb..
Új hozzászólás Aktív témák

- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest