- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
tetszik a game...jó, meg para, meg minden,,de volna két kérdésem:
Az első az élsimítás...nem lehet erre valahogyan élsimit eröltetni? Ha lehet driverből,,,abban segitsetek nekem pliiz hogy hogyan....mert ha CCC-ben beállitom azt le sem szarja a játék
A második pedig:
Sok féle "ellenség" lesz? Mert a második pálya vége felé járhatok,,,de egyenlőre még csak kétlábú szarral találkoztam...kicsi "bébi" szarral,,még kisseb sok kis szarral, repülő szarral,, ami felélesztette a többit, meg földön kuszó nagyra nőtt "spermium" szarral (aminek farka van)! Tudom hülyén hangzik mert most hogy igy leirtam, leírva még soknak is tünik,,,de játék közben már kezd unalmas lenni és már lassan meg sem ijedek tőlük...mind ugyan ugy néz ki....lesz ez változatosabb? Legalább valami különböző ruhákat dobtak volna rájuk
nem akarom fikázni a játékot mert tényleg bejön,,,,csak olyan egyhanguak az ellenségek...Remélem egy pöppet változik azért ez még... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem akarom fikázni a játékot mert tényleg bejön,,,,csak olyan egyhanguak az ellenségek...Remélem egy pöppet változik azért ez még...