- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Andrew Greg #3406 üzenetére
Hello!
Itt írtam rola par dolgot,lehet segit valamit....Es se tudtam mire van es kiprobaltam igy is ugy is....
De amugy valami olyasmi van benne hogy memoriakezeles egyik modban(most nem tudom meikben) 2x64bit a masik modban pedig 1x128bit......Aztan javitsatok ki ha hulyeseget mondtam!
Ennyiben kulonbozik.De azt mondjak AMD-nel "unganged" modban jobb ha van.Hogy miert azt ne kerdezd....
-
Szabikaa20
őstag
Aha....mostmar rajöttem en is!DE amugy köszi!
Csinaltam par tesztet AIDA64-el.....Ganged és Unganged módban....És Unganged módban két tesztnél nagyobb gyorsasagot észleltem mint Ganged módban!
Vagyis pontosabban.....Memória másolásnál: Ganged módban: kb. 9781-9802MB.....Unganged módban: kb. 11055-11635MB.....itt már eleg jó látható a gyorsulás!
És még a CPU Photoworks-nél: Ganged mód: kb. 17428-17508pont.......Unganged mód: kb. 21769-22975pont...Itt is jol lathato a különbség!!!
A többi teszt Ganged es Unganged módban nagyon pici különbseggel egyforma volt!
-
Szabikaa20
őstag
Beraktam a masik +2GB memoriat es az lenne a kerdesem hogy a CPU-Z ben a Memory alatt van hogy "DC Mode"- Ganged vagy Unganged...Most meiknek kell lenni vagy mi az egyaltalan???Mit szamit?
-
Szabikaa20
őstag
Már tűkön ülök!!!Nem bír ideérni a futár a RAMjaimmal....
Remélem a másik +2GB-val jobban fog futni....
-
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Ezen esetleg meg nem lehetne javitani?Mem Test
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest