Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyorsabbnak gyorsabb, de szintetikus teszteken kívül nem nagyon fogod sehol máshol érezni a különbséget. Az meg, hogy csináltak vele 4 éve egy WR-t, az nem sokat jelent, mert egyrészt lehet, hogy már más chippel szerelik a modulokat, az egy kivételesen jó modul volt, gondolom brutál feszekkel, rendesen meghűtve, csináltak róla egy validot, vagy futtattak vele egy tesztet, és annyi. Azokkal a beállításokkal nem fogod tudni napi rendszerességgel használni, márpedig, gondolom ez lenne a cél.
-
Sziszifeca
őstag
Segítsetek légyszi.
A jelenlegi ramom 800-as (a-data vitesta EE 800+), és [ÍGY] muzsikál midig a gépemben (8cm-es hűtővel persze, mivel szeretem a hűs cuccokat).
Szeretnék még 2gb ramot beletenni, vagyis váltani 2x2gb-ra.
De a 2x2gb 1066-os ram is fog így menni?
Tudom hülye kérdés, de mindenhol ennél csak kevesebb értékeket láttam 1066-tól. Valamint tuning-nál nem jobb a 4x1gb?Köszi a segítséget!

Ui: Ajánljatok nekem jól húzható stabil 2x2gb-os 1066-os memóriákat.

-
Használhatod lazább időzítésekkel - úgy értelemszerűen magasabb frekvencián vesztik el a stabilitást - de azzal kell számolnod, hogy lassabb lesz, mint azonos frekin, szűkebb időzítésekkel. Javasolt manuális időzítéseket használni, akkor is, ha a gyárinál tágabb időzítéseket használsz. Mondjuk a 6-7-7-18 helyett a 6-7-6-17 kb. semmiféle látható változást nem produkálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom hülye kérdés, de mindenhol ennél csak kevesebb értékeket láttam 1066-tól. Valamint tuning-nál nem jobb a 4x1gb?