Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
-
Snoop27
őstag
válasz
Daemon09 #3884 üzenetére
Atgondolom,koszi.Es azt ajanlod,hogy inkabb Intelbe fektessem megtakaritott penzemet?
Az az 5600+ meg 6000+ eleg jol hangzik,habar tudjuk,hogy nem valos ertek.De epp most nezek teszteket,es tenyleg az Intel jobbnak bizonyul,csak nem tudom ha egy 5600+os AMD araban kapnak-e Intel procit,ami jobban is menne...A lenyeg,hogy a jatekok jol menjenek,nem szoktam pl tomoriteni.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daemon09 #3882 üzenetére
Ugy olvastam,hogy a corsairek jok.Tuningolnek is ha lehet,de nem az a lenyeg,hanem hogy 2-3 evig ne kelljen vegyek semmit a gepbe.Az AMD jobbnak tunik,mint az Intel,mintha az en Intelemnel minden AMD erosebb lett volna,es ezert maradt bennem ez,hogy az uj gepem AMD-vel lesz.Na es persze az,hogy olcsobb is,ami eleg fontos szempont.Alaplapot,procit,videokarit es ramokat vennek,max 100k-ert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Freemail
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asztalos klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest