Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
-
Snoop27
őstag
válasz
Daemon09
üzenetére
Atgondolom,koszi.Es azt ajanlod,hogy inkabb Intelbe fektessem megtakaritott penzemet?
Az az 5600+ meg 6000+ eleg jol hangzik,habar tudjuk,hogy nem valos ertek.De epp most nezek teszteket,es tenyleg az Intel jobbnak bizonyul,csak nem tudom ha egy 5600+os AMD araban kapnak-e Intel procit,ami jobban is menne...A lenyeg,hogy a jatekok jol menjenek,nem szoktam pl tomoriteni. -
Snoop27
őstag
válasz
Daemon09
üzenetére
Ugy olvastam,hogy a corsairek jok.Tuningolnek is ha lehet,de nem az a lenyeg,hanem hogy 2-3 evig ne kelljen vegyek semmit a gepbe.Az AMD jobbnak tunik,mint az Intel,mintha az en Intelemnel minden AMD erosebb lett volna,es ezert maradt bennem ez,hogy az uj gepem AMD-vel lesz.Na es persze az,hogy olcsobb is,ami eleg fontos szempont.Alaplapot,procit,videokarit es ramokat vennek,max 100k-ert.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Két fajta biztos van mert van amelyik 5-5-5-16 és van 4-4-4-12 es
Az az 5600+ meg 6000+ eleg jol hangzik,habar tudjuk,hogy nem valos ertek.De epp most nezek teszteket,es tenyleg az Intel jobbnak bizonyul,csak nem tudom ha egy 5600+os AMD araban kapnak-e Intel procit,ami jobban is menne...A lenyeg,hogy a jatekok jol menjenek,nem szoktam pl tomoriteni.