Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem úgy nyilatkozzunk ilyet, hogy én ezt és ezt a típusú 2,1V-os ramot 2,3V-on használtam x ideig gond nélkül. Annak több az információértéke.
Így még az sem tisztázott, hogy mi a hosszabb táv akkor, amikor eleve termékspecifikus a tuning. Kötélen lógva 2 perc is hosszabb táv. Nem kötekedni akarok, de ha valaki félévente cserélgeti a kiteket az is az igazat mondja, amikor azt mondja, hogy tapasztalatai alapján hosszabb távon is elbírnak ennyit, meg az is az igazat mondja akinél beszarik 4 hónap után +0,5V-tól a használtan vett kit, mint nálm a crucial. Nyilván szétrántották az arcát előttem, és nem halok bele a gariztatásba, de ettől függetlenül még nincs másfél éves a RAM, szóval rendesen lecsökken az az élettartam azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest