- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem úgy nyilatkozzunk ilyet, hogy én ezt és ezt a típusú 2,1V-os ramot 2,3V-on használtam x ideig gond nélkül. Annak több az információértéke.
Így még az sem tisztázott, hogy mi a hosszabb táv akkor, amikor eleve termékspecifikus a tuning. Kötélen lógva 2 perc is hosszabb táv. Nem kötekedni akarok, de ha valaki félévente cserélgeti a kiteket az is az igazat mondja, amikor azt mondja, hogy tapasztalatai alapján hosszabb távon is elbírnak ennyit, meg az is az igazat mondja akinél beszarik 4 hónap után +0,5V-tól a használtan vett kit, mint nálm a crucial. Nyilván szétrántották az arcát előttem, és nem halok bele a gariztatásba, de ettől függetlenül még nincs másfél éves a RAM, szóval rendesen lecsökken az az élettartam azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest