- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
Elnézést pontatlanul fogalmaztam, egységenként nem akarom hűteni külön-külön, csak 12 centis noctuákkal hűtök a házon keresztül, ki-be. egy 12es sokkal barátibb mint bármilyen 6 centis vga hűtő.A passzívról csak jót tudok mondani, a vicces az, hogy 2 hétig tök faszán ment zéró plusz hűtéssel, után kezdett drasztikusan megnőni a hőmérséklete, értsd 50 fokról 90re, lehet hogy a paszta öregedett el?! mindegy, most közvetlenül hűtöm a passzív bordákat, egy 12 centis 1300-as noctuával 800-ra degradálva, hátul meg hagytam 3 slotnyi kiáramlás-helyet és bárhogyan húzom 33 fok fölé nem megy, szóval maga a megoldás a legjobb a piacon, csak én azért a ventillátort, ahogy te is értetted nem nevezném opcionális tartozéknak.
másik megoldásról viszont nem tudok, ami 31 fokos VGA 4850 full felhúzva,és van kemény 8Db hangja... más kérdés, hogy az elrendezés miatt 2 ilyen nem reális crossfirebe, mert a felsőt lehetetlen lesz lehűteni így, arra egy aktív 4870-eset lehet mondjuk, de akkor meg ugrik a koncepció, a ram meg nem tudom nálam nem volt érzékeny, bár nem is húztam 800-ast 1200ig 
[MOD] hasonlóan oldottam meg, de ha alatta hagy az ember egy 5 centi légteret, akkor az egész kártya felületét lehűti, a képen lévőnél biztosan hatékonyabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Zyxel NAS326
- Milyen monitort vegyek?
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
másik megoldásról viszont nem tudok, ami 31 fokos VGA 4850 full felhúzva,és van kemény 8Db hangja... más kérdés, hogy az elrendezés miatt 2 ilyen nem reális crossfirebe, mert a felsőt lehetetlen lesz lehűteni így, arra egy aktív 4870-eset lehet mondjuk, de akkor meg ugrik a koncepció, a ram meg nem tudom nálam nem volt érzékeny, bár nem is húztam 800-ast 1200ig