Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• barbikenje

aktív tag

válasz danteshell #1 üzenetére

Te pokolian kedves kis Dante... Összeszedtem a legfainabb beszólásokat, amik most eszembe jutottak:
    1. Maga!... Maga ott ződbe!.. Mit tájol, mint a kiszántott vakond?!
    2. Hé, maguk ott ketten!!!... Igen, maguk... szép kis triumvirátus!!!
    3. Na ide figyeljen katona, viselkedjen, mer' bezáratom tíz napra, de ha ez nem elég, lehet belőle egy hét is!!!....
    4. HÚZZON MÁ' BŐRT A FOGÁRA, HOGY BASZNÁ MEG EGY TALICSKA APRÓMAJOM... LEHET HOGY NINCS DIPLOMATÁM, ÉS NEM VÓTAM EGYEMISTA SOSE, DE VEGYÉK TUDOMÁSUL, ÉN SE VAGYOK EGY POLIÉSZTER!!!....
    Ezektől mindig ÚGY POFÁNRÖHÖGTEM a tizedest (meg a többieket), hogy aztán csak úgy szaladt a fóka...
    De ne add fel! Mindenki kibírja, ki jobban, ki kevésbé, de mindenki élve jön ki. Én csak egy évre vonultam, a hat hónapot is ki kell bírni. Ha elég ügyes vagy, nem baszkurálnak, és inkább arra gondolj, hogy szeptemberre már itthon is vagy! És vigyél kibaszott sok finom konzervet, saját alsógatyát, saját zoknit, kevés civilcuccot (tök sok a szopás miatta), ja és szarjál egy jót, akármilyen idegesítő is az új környezet (ez nem vicc, nemhiába emlegetik a bakaszart a keménység jelzőjeként)... És a legfontosabb: NE GONDOLKODJ!!! Ez nem erről szól, és akkor hamarabb is telik:)

Aktív témák