Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjuknn
csendes tag
-
bjuknn
csendes tag
A gyári állapot az egy giga, de a jobb megoldás a 6 giga, mert különben nem tudsz sok alkalmazást feltelepíteni, gyakorlatilag csak 1 gigát.
-
bjuknn
csendes tag
válasz
robertano
üzenetére
Ezt rakd föl:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&hl=hu
És ezt csináld végig:
http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/Én még annyi tuningot raktam bele, hogy a gps antennához a hátlapra ragasztottam egy kis réz fóliát.
Illetve ebben nem vagyok biztos, de úgy tűnt, hogy ha kikapcsolom a wifi-t pontosabb a GPS ugyanis egy antennát használ a kettő. -
bjuknn
csendes tag
Végül sikerült a GPS-t megcsinálnom. A legújabb OTA van fönn. Én meghagytam az eredeti konfig xmlt, mobileuncle tools-al reseteltem a GPS-t, ragasztottam egy kis réz fóliát a GPS/Wifi antenna fölé. Így teljesen jól veszi a jelet, nem szakadozik, nem rak át párhuzamos utcákba sem, pontosan követi az utat IGO Szülinapp-al. Még annyi volt hogy időnként magától kikapcsolt, de csak mert könnyen elmozdult az akku, a hátlap alá raktam egy papír zsepit, az megoldotta.
-
bjuknn
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok mennyire megbízható a GPS? A GPS test hány láb pontosságot ír? Valaki próbált hardveres tuningot rézfóliával? Nálatok használható navigációra vagy csak kb tudja hol jártok?Illetve ezt a romot próbálta már valaki?
http://www.needrom.com/download/cm12-1-stable/A gps miatt lehet, hogy felrakom.
Arra rájöttem hogy kétféle teló van 4.2 és 4,4 preloaderrel, Emiatt ha nekem 4.4 a telóm a 4.2 nem megy föl rá.
Persze próbáltam a eldrah féle gps config xmlt de nekem azzal is eléggé elmászkál a gps. -
bjuknn
csendes tag
válasz
Babszitomi
üzenetére
A szörnyű hang "kikapcsolása" login/logoutkor:
-Root-olt telón lehetséges
-valamilyen filekezelővel (én total commandert használok) menj a következő helyre: system/media
-Az itt található két mp3-at (bootaudio.mp3, shoutaudio.mp3) töröld ki vagy nevezd át valamire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internetes kereső létrehozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest