Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Na viszont rájöttem, hogy az én gondomra ez mégsem a tökéletes megoldás, bár lehet, hogy olyat szeretnék, amit simán div-ek egymás mögé rakosgatásával úgysem lehet megvalósítani.
Szóval adott ez a nagyonbéta oldal: [link] és amint látjátok az egység megbomlik, azzal, hogy az alján ott van egy szürke téglalap. Nos, az lenne az én tervem, hogy azt odaheggesszem az ikertestvére alá, a gombok és a jobboldali drapp sáv közé. A divek egymás után írása miatt viszont ez megy a következő sorba, így esélyem sincs, hogy odamenjen. Felteszem abolute position értékkel és megfelelően pozícionálva menne, de az nem annyira szép, és egy esetleges átméretezésnél nagy problémák lennének vele.
Van-e valami egyszerű megoldás erre?
A másik: az miért van, hogy IE-ben abszolute semmi nem látszik az egészből? Ennyire azért nem lehet bugos, feltételezem valami a style deklarációs résznél hibádzik, de mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest