- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
na itt vagyok csak próbálgattam..volt rajta vmi tápeloszto azzal volt a baj..minden hibátlan mostmár..:)
köszi a segitséget srácok.:)
zárható -
b@ndi
tag
Nehany gyarto a manual-ban, illetve a honlapjukon feltunteti, hogy melyik sipolas mit jelent.
A masik kerdesre, hogy mit vihet magaval :(
Haveromnak megmaradt sertetlenul a haz meg a monitor. (video, vinyo, memoria,az osszes pci kartya es a proci levesbe mentek) Mondjuk ez attol is fugg, hogy hogyan megy tonkre a tap. Neki raengedte a halozati aramot ;] -
-
coolrob
aktív tag
az a baj hogy Rd ramos és az ritka mint a fehér hollo..Miskolcon lakom de senkit nem ismerek akinél esetleg kipróbálhatnám az alkatrészeket egyenként.:((
a sipolás nem tudjátok mit jelent? -
coolrob
aktív tag
na helosztok lenne egy-két kérdésem..:)
az egyik hvaer ideadta a konfigját hogy adjam el..utoljára vagy 2 honapja használta de elszált neki a tápja igy azota nem is nézte..na már most gondolom ha egy táp elszáll az bizony magával vihat vmit..
kipróbáltam a tápommal és csipog..nem szagatottan hanem hosszu sipolás végig kép semmi...tudja vki mit jelent ez?mert ugy tudom minden sipolásnak külön jelentése van..
a cucc amugy egy ABIT TH7 II raid meg 1.6A proci és 2*128 Rd ram illetve egy gef2 mx400 videokari..
lécci segitsetek...ja és mégvmi mit vihet magával egy táp ha elszáll..a memot is akár?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest