Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ha rossz helyen nyitottam a topicot akkor előre is elnézést.
A gond a következő.
Új gép, új monitor, új minden.
Kb. 2 hónapos, nem is volt semmi gond. Viszont véletlenszerűen, néha még bootolás alatt is (volt, hogy a BIOS-ban csinálta) jobbról barna csíkok nyúlnak be a képernyőre. És néha egész sűrű a csíkozás, de nem egyenletes, viszont már volt hogy majdnem az egész monitor képernyőjét befedte.
Próbáltam az egeret kicserélni, kábeleket mozgatni de semmi. Screenshotot nem tudok róla csinálni, mert a lekapott képeken nincsenek jelen a csíkok.
Gondoltam elektromos hálózati hibára. Nosza vettem egy feszültségszabályozót zavarszűrővel egybeépítve, de még mindig csinálja. Néha több óra használat után sem, néha meg egyből cold bootnál amint az operációs rendszerbe érek, de csinálta már a BIOS-ban is.
Ötlet?
Arra nincs lehetőségem, hogy a gépet felnyissam, mert garis, viszont nem akarom visszavinni, ha nem komoly a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest