- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz pulyka jocó #71250 üzenetére
a market weboldalon (vagy kliensben community/market) belépve látod hogy mi kell ahhoz hogy használni tudd.
/s
-
Vismajor01
addikt
Adren csatlakozott Faze klánhoz!!!
https://www.hltv.org/news/25771/faze-confirm-adren-signing-unveil-ynk-as-coachSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
trapi007
tag
adott egy szerver kizárólag Prime felhasználóknak.
Konfiggal megoldható, hogy kizárólag steam id alapján, non prime játékosoknak, engedélyezni lehessen a belépést?Steam:G@-Bika NFSW:GABIKA
-
skL86
tag
válasz Vismajor01 #71252 üzenetére
Ezzel a felállással, ha mindenki hozza a jó formáját, bárkit lemosnak a pályáról (kivéve az Astralist).
-
senior tag
válasz trapi007 #71254 üzenetére
Szerintem nem. Az sv_prime_accounts_only 1 beállítás előbb megfogja a felhasználót, még mielőtt steamID-t lehetne ellenőrizni.
Én maximum egy olyan 3rd party Sourcemod plugin-t tudnék elképzelni, ami ellenőrzi, hogy x-nél kisebb-e a steamID-je az illetőnek. Illetve nincs-e a kivételek között.
Ehhez persze azt is tudni kéne, hogy mi volt kb. a legutolsó kiadott szám még mielőtt a játék ingyenes lett.
Ez az ellenőrzés persze azt is feltételezi, hogy a steamID valamilyen formája (steamID64, steamID3, stb.) folyamatosan nő, és nem véletlenszerűen generált.[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok,
Melyik a legjobb oldal skinek eladására? Két hét alatt összejött 100+ € cserélgetésből, adok veszekből és nyitásból, szeretném kimenteni (paypalra esetleg?) ha van rá megbízható mód.
Köszi előre is. -
Toncsi12
csendes tag
válasz DiamondBack #71262 üzenetére
Szia!
Szerintem bitskins.com teljesen korrekt piac erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz DiamondBack #71262 üzenetére
bitskins jó onnan vettem ki én is lóvét amikor eladtam cuccokat semmi gond nem volt vele.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Bence942
tag
Centes ládákat hogy lehet eladni hogy valami pénz is legyen belőle?
-
mtomi95
senior tag
Ha elhagyok egy versengő mérkőzést akkor is ront az ügyességi csoporton?
Azt már tudom, hogy az egyéni teljesítmény nem számít... De ha elhagyok egy garantáltan 16:1 es bukást az nem számít ugye?
30 perc türelmi idő, eltiltás lett az ára, csak. Ez még mindig jobban megérte nekem, mint egy olyat bukni, 10 éves orosz gyerekkel. Nem is értem miért dobott össze velük így mg elite-ben, de nem is első alkalom ez, képes unrankos csapatársakkal is...
Aztán smurf ellenségek, összeszokott csapat ellen. Akik arra se veszik a fáradtságot, hogy ne egy neve legyen a két accjuknak és ne jelöljék be saját magukat barátnak... Aztán erre verik és írják, hogy ez... ez...
Csalók ugyanígy... Volt egy jó Nuke ma is. 13:4-nél az egyik ellenség akit az elő körben már reportoltam WH-ra, be kapcsolta az aimot is... A csapattársai meg nem voltak képesek kirúgni... Hiába kértük őket... Inkább nyertek így...
Lehet talán inkább rontani kellene az ügyességi csoporton... Van egy csomó ismerősöm amik 160 nyert meccsel, majdnem 1000 órával még csak silver eltiek. Én meg itt vagyok 60 nyert meccsel, 117 órával mg elitebe... Lassan nem lesz egy normális meccs se emiatt...Szerk:
Volt egy orosz aki AFK-zot mikor már látta, hogy ez esélytelen és nagy bukás lesz belőle. Indítottam egy kirúgását és mikor látta, hogy az igenek többségbe vannak elkezdett bólogatni és azt mondta paszíva... Ebből gondoltam, hogy ilyenkor nem számít. Ezt is kipróbáltam. Volt olyan amikor két aimos volt az ellen csapatba és nem akarták kirúgni őket sem, aztán az utolsó körben kihúztam a net kábelt... Ezért se lett eltiltás!
Viszont olyan is volt, hogy nálunk volt a csaló! Kirakartam rugatni, nem sikerült majd utána a csaló engem kirúgtott... Bár őt még aznap Vacolták.
Nagyon kis gagyi játék.
A veszélyzónába is sok csaló van...
Lehet egy időre szüneteltetem.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
lemusz
addikt
válasz mtomi95 #71274 üzenetére
Ha elhagyok egy versengő mérkőzést akkor is ront az ügyességi csoporton?
Azt már tudom, hogy az egyéni teljesítmény nem számít... De ha elhagyok egy garantáltan 16:1 es bukást az nem számít ugye?1. kérdés: Igen, ront.
2. kérdés: De, számít.Pontos infókat nem tudunk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy rosszabbul jársz a leaveléssel. Egy részről valószínűsíthetően több eló pontyot buksz, mintha végigszenveded, lövöd a fregeket és nem utolsó helyen végzel a csapatban, másrészről pedig így nem csökkentene a Trust Factorodon, a leaveléssel viszont igen. Ez egy öngerjesztő folyamat, még eljátszod egy párszor, aztán utána jössz majd sírni miért mindig csak 30 iQ-s rage-er oroszokkal dob össze... A többit nem olvastam, túl hosszú, erre szerettem volna csak reagálni.
-
Bence942
tag
Azokat a letöltéseket amiket pls 1 szerver csatlakozása közben letölt a cs hol találom vagyis hogy tudom letörölni?
-
skL86
tag
válasz mtomi95 #71274 üzenetére
Azt tudomásul kell venni, hogy a meccsekből történő kilépésekkel, és azzal is ha kiszavaznak a meccsből, vagy ragelsz vagy toxic a viselkedésed, emiatt többen reportolnak, magyarul csökken a megbízhatósági faktorod, ezért kerülsz össze orosz hülyegyerekekkel és nyilván a csalók is gyakran ragelnek toxikok, így több lesz a csaló is a meccseiden. Az élet nem igazságos, de szerencsére a csgo rankrendszere legközelebb áll ahhoz, amit mi igazságosnak vélünk..
-
Aprósólyom
addikt
Hát, én sosem lépek le, és jó ha eddigi gamer liftime alatt 1-2 alkalommal voltam toxic, mégis bedob rengetegszer ilyen idiótákat. Viszont én a MM pickerrel javítok a helyzeten és csak tőlem nyugatabbra történő szervereket állítok be. Viszont így be kell vállaljam, ha csak 1-2 páláyra szűkítem az MM keresőt, hogy sokára talála, vagy ha talál, egyszerűen kiírja a játék accept gomb felbukkanása nélkül, hogy nem fogadtam el.
Az igazságot elég nehéz objektíven megállapítani. A CS GO csak azért tűnhet annak, mert viszonylag 0 egyszerűséggel rendelkezik a való élethez képest. De bárhogy is nézük, már rég lehetnék magasabb szintben, ha az "ELO" rendszer kifinomultabban működne és főleg a saját teljesítményémet venné csak alapul. De mivel a csapatgyőzelem a lényeg ebben az ismeretlen pontrendszerben, ezért maradok DMG-ben. Mikor tudtam rövidebb ideig rendszeresen játszani 5-öd magammal egy jobb társasággal, simán megvolt a LEM. Ez az én tapasztaltom az CS GO igazságos renderéről... Így viszont ritkán játszom olyanokkal akik kommunikatívak és csapatjátékként játszák a játékot, még a steam ismerősökkel is, mert jóformán Casual hozzáállással játszanak.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
adise
őstag
válasz Aprósólyom #71279 üzenetére
még mindig van aki a rendszert hibáztatja a rangja miatt?
-
htc07
addikt
én igen, nem vagyok hc gamer már, meg pubozni szoktam manapság, de mégis novában rohadok, mert nincs fix csapat. sok idióta nem infozik, nem is hallgat az infora, 2 lövés után tárazik,egyesével rohannak rá az enemy csapatra meghalni. mondom ezt 10+ év cs múlttal, 1600 órával és 500 nyert meccsel.
wingmanben érdekes, supreme vagyok.
ez csak a rangrendszer hibája lehet, ha valaki lehet jobban lő nálam, de full kretén, az nem ugyanaz a rank, mint én, mert jól lőni édeskevés ehhez a játékhoz.
-
lemusz
addikt
Abszolút. Nem értem hogy lehetek globál, holott nem is ICL highokkal tolom, főaccon szinte csak szoló megy. Barátokkal érdekes módon szmörfökön csak sas1-2 vagyok. Ki érti ezt? Hogy lehetek globál, amikor néha úgy érzem babérkalába is megszégyenülnék? Egyre süketebb vagyok, havertól állandóan megkapom, hogy "Nem hallottad?!" - hát nem, néha már csak nézek ki a fejemből de látni meg nem látok, kérdezik: "Nem láttad?!" - nem, pedig 144hz..., aimom mióta tavaly nyáron váltottam modernebb hardverre és ezzel együtt sajnos muszáj volt win10-re is nagyon rossz, előtte se voltam aimkirály, de ezóta meg pláne nem vagyok az. Hibás a rangrendszer! Derankot érdemlek, de valahogy mégis mindig vissza megyek, ha letalálna dobni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Budapest Five:
"...ami nemcsak egy átlagos brand lesz a sok közül, ugyanis a srácok 1+1 évre kaptak szerződést"
Szerintetek mikor lesz az első tagcsere? Én 3 hónapot azért adok nekik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lemusz
addikt
Nehéz megmondani, mert azért ez már mégis csak egy szerződéses fix keresetű munka, ha jól értem. Ha valakit az éltet, hogy lássa őket szétforgácsolódni, akkor most nem is flash forgatásaira tenném le a voksom, mint lehetséges kiváltó okra, sokkal inkább dev egocentrikusságára, amire most ez a szerződés "fizetett pro player" státusz biztosan rádob még egy lapáttal. bzt -t kamálom, miatta szorítok nekik.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lemusz #71285 üzenetére
Nagyon egyre gondoltunk, nagyon. Dev (és szerintem Flash is) elég egoista. Az alázat halvány szikráját sem láttam bennük. Igaz én már nagyon távol vagyok a tűztől sok éve. Szóval lehet, hogy tévedek.
bodito asszem helyi kissrác, bár nem vagyok benne biztos. Nem tudja valaki tutira, hogy hova valósi. Hallottam itt vidéken pletykát, hogy a szomszéd faluból tolja. Ha igaz, akkor szorítok neki.Dota 2-ben volt már ilyen magyar próbálkozás a Docler Myrmidons. Gattyán Gyuribácsi beletette a pénzt, de hiába... Két évig húzták.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szebe
addikt
válasz lemusz #71285 üzenetére
Egyébként deviék anno a mat1-féle pixellel elég sokáig húzták tagcsere nélkül, szóval ebben szvsz pont benne lehetne a hosszútáv.
De ismerjük a scene-t..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Xero
nagyúr
Bruttó 7 számjegy fölött kezd értelmessé (élhetővé) válni a dolog Budapesten. Nyilván egy ilyen scene és ilyen rizikó mellett, ennyire alacsony reklámértékkel kb örülhetnek annak is, ha elérik a 6 számjegyet. Ami lássuk be arra elég max, hogy valaki ezt hobbinak tartsa fent és nem első számú megélhetésnek.
Az a baj, hogy ez a tyúk és a tojás esete. Ameddig nem tekinthető egy ilyen csapat stabil befektetésnek és értékes reklám felületnek, addig ne várjon senki értelmes 6 számjegy fölötti bruttókat ebből.
Ja én amúgy 4 max 6 hónapot adok nekik. Nem fogják megélni a nyár végét.
-
Redneck
nagyúr
Ha lóvéról van szó, akkor ebben az országban sose derül ki, nem érdemes firtatni, be kell érni a "6 számjegyű" történettel. Minimálbér+boríték zsebbe, magyaroschba'... Ha a munkaadónak volt esze, a boríték mérete, eredményfüggő.
Egyébként GL nekik, remélem most végre összejön valami.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
adise
őstag
Figyu nem rosszindulatbol irom de az sem veletlen hogy titkos "privat befekteto". Amikor ugye bevetel noveles lenne a cel a belerakott osszeg utan. Ha egy minorig nem jut le a csapat, akkor semmikepp nem lehet tobb bevetelt normalisan osszeszedni itthon ami fedezne a koltsegeket. A tobbit mindenki osszetudja rakni
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Nekem romlott ma is a rendszer miatt.
Kedves ellen csapat megint nem dobta ki az aimos , pofátlan playert. Így szépen én rugattam ki először egy játékost hátha fel tudjuk adni, de nem engedte ez a...
Kidobtam minden csapatarsam egyedül voltam már a botokkal akkor sem lehetett feladni... Én meg fogtam aztán kiléptem megint, nem érdekel! 2 órás eltiltás...
Így rögtön mg2-be estem vissza. Persze ilyenkor az ellenséges csapat rangja nő. Ez tényleg nagyon igazságos!
A szörnyű az, hogy mostanában, csak vesztetett meccsem van. Ha vissza nézem, sőt írja is másnap vagy még az az a játék, hogy segítettem a reporttal... Vagy 40 ember biztosan van már a legutóbbi játékosok között akiknek ott díszeleg a VAC eltiltás...
Megnézem milyen a prime inkább. Anno megvettem az összes valve játékot öcsémnek és nem is használja már...
De ott meg nem az én eredményeim lesznek csak... Családi megosztásában meg a CS:GO sose ment nálam... Minden más Valves játék igen, de az nem...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
csurenzoo
aktív tag
-
.LnB
titán
2-3 kilónál többet nem adnék nekik így elsőre. De szerintem tobbet kapnak, Flash nem hiszem, hogy 3ért vállalta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest