- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sajnos az az "akkor" - úgy néz ki - túlságosan hamar eljön...
"PSA: The Panorama version of the game will be enabled for everybody before the end of the month." - forrás: [link]
mondjuk nem volt vészes a panorama, amikor legutóbb próbáltam, de egyelőre én is inkább kikapcsoltam. azért bízok benne, hogy addigra befoldozzák
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Egy nagyon hosszú kihagyás után ismét megjött a kedvem a játékhoz, viszont rankedre feleslegesen érzem, hogy menjek csak a csapattal baszok ki (meg csak magamat is felidegesítem) ha mindenféle gyakorlás nélkül belecsapnék.
Ti ha nem rankedeztek akkor hol, milyen szerveren játszatok?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
mepet
addikt
válasz Ra's al Ghul #70405 üzenetére
Nekem az 1v1 a kedvencem, konkrétan ez:
-|MAGYAR|- |128 tick| Arena (1v1) Szerver | @ServerHive.net 87.229.77.114:27095
ha tele van, akkor keresek egy random külföldi 1v1-et, vagy ha nagyon agresszív kedvemben vagyok, akkor sima aim_map.Anno rengeteget kz-ztam (kreedz climbing) még 1.6-ban, de valahogy csgo-ban annyira nem adta.
-
default.
őstag
Szervusztok.
Néhány hónappal ezelőtt egyikőtök említett egy konfigot, vagy egy külön kis programot, aminek a célja az volt, hogy kontrasztosabban, jobban kivehetően lehessen látni az ellenfél karaktereit, vagy a fejüket, már nem emlékszem. Esetleg tudjátok, miről van szó? Jól jönne ez a cucc nekem is, azt hiszem...
Köszönöm,
Üdv -
Tito30
tag
válasz lemusz #70401 üzenetére
Én is törekszem az fps fenntartásához, csak az a baj, hogy piszkosul ugrál! Gondolkodtam azon, hogy az amd karit lecserélem egy 1070-re, mert általában a Nvidia karikat ajánlják CS-re. Viszont úgy nincs freesync
[ Szerkesztve ]
Teljesen normális vagyok! Fejemben a hangok is megmondták :-)
-
Tito30
tag
válasz kretenallat #70415 üzenetére
Akkor mi lehet a gond? 3770-es i7-em van 4300Mhz-en szaladgál,ssd Vga: furyX.
Egyébként nem a Vibrance volt a kérdés,hanem [EZ]!Teljesen normális vagyok! Fejemben a hangok is megmondták :-)
-
senior tag
válasz Tito30 #70414 üzenetére
Nem. Sokan használják. Néhány streamer-nél is láthatod.
Arra vigyázz, hogy a kipróbált, megbízható forrásból szerezd be a font-ot, ne valami ismeretlen helyről, mert úgy már lehetnek gondok.
A "hivatalos", kipróbált, biztosan megbízható forrás betűtípus cseréhez: https://fonts.spddl.de/ -
Tito30
tag
válasz kretenallat #70415 üzenetére
Egyébként akkor van legnagyobb fps ingadozás mikor őrséget nézek. De, hogy miért fogalmam nincs
Teljesen normális vagyok! Fejemben a hangok is megmondták :-)
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz Ra's al Ghul #70405 üzenetére
Vannak Warmup szerverek, én azokon melegítek.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
david199801
tag
Helló!
Játszom a szokásos mm-et és arra leszek figyelmes hogy az alábbi kép kiséretébe kifagy. Azt kérdezném hogy ez megint AMD driver hiba vagy ez valami videókártya hiba lehet? Esetleg valakinek volt már ilyen? Most próbálom meg egy másik videókártyával.[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz david199801 #70422 üzenetére
Miért tettél szúnyoghálót a monitorra?
-
bepken
veterán
az mitől van, hogy bár én már többször kikapcsoltam az MVP örömhimnusz baromságot, mégis vissza-visszakapcsolja magától időnként (azért irritál, mert legtöbbször valami idióta tamtam fost játszik be, kopp hangerőn)
korábban volt valami "snd_music..... 0" parancs, na most ezt sem találom. ja és menüben ki van kapcsolva természetesen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MarioAna
senior tag
válasz bepken #70424 üzenetére
a config.cfg vagy autoexec.cfg-ben (ha van) valószínűleg be van írva az a parancs és az adott cfg írásvédett lehet. Ilyenkor menüben hiába állítod át, a következő indításkor visszaáll (nekem is ez volt a probléma a zenével panorama átálláskor, cfg-be kell fixálni és már a jó értékkel írásvédetté tenni - vagy levenni az írásvédettséget és utána menüben ha átállítod, elvileg úgy marad).
Esetleg még launch options-be maradhatott steamen belül, bár oda ritkán írunk ilyen parancsot -
bepken
veterán
válasz MarioAna #70425 üzenetére
lehet akkor csak az én agyamban létezett eddig egy bizonyos "snd_musicvolume 0" parancs...meg hogy ez az MVP szarokra is kihatott....ezt ugyanis hiába írom be autoexec-be, nem létezik. hmm.
de most találtam egy ilyet: snd_mvp_volume "0" - majd tesztelem este. elvileg ezzel jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Úgy tűnik, a trust factorba beletartozik a smurfölés is, legalábbis feltűnt, hogy amikor indításkor figyelmeztet a váró, hogy jóval alacsonyabb szintűvel megyek, és az övéhez lesz igazítva, akkor jó eséllyel a nálam alacsonyabb rangú jobban lő, mint máskor a három ranggal fölöttem álló. Szólóban viszont azonos rangúak ellen több esélyem van nyerni, mint korábban.
-
Bence942
tag
válasz david199801 #70422 üzenetére
Helló ma nekem is volt ilyen , elment egy pillanatra a kép utánna 5 sec fekete kép és vissza jött , kiléptem ment a vga adott képet de a driver és a gpuz nem érzékelte a kártyát aztán elindítottam egy cs-t kiléptem és megfagyott az egész lehet hogy kártya ment tönkre de az előtt nem csinált ilyet, Szóval naaaaaagyon jó a panorama..
-
Bence942
tag
válasz david199801 #70429 üzenetére
Hát ja nekem a panoramaval volt gond meg ha először fej be kaptam akkor beakadt van még mit írni rajta nekik..
-
gyáliSanyi
őstag
Mostanába olyat csinált a játék, hogy megszakadt a kapcsolat, majd azonnal kapcsolok a visszakapcsolódásra és 5 perc múlva se tud csatlakozni a szerverre.
Nem is adott semmilyen 30 perces eltiltást se emiatt.Még annyi, hogy a nagy WH kirúgások miatt több meccsbe játszottunk már silver smurf csapat ellen Úgyhogy szépen visszaszivárognak.
Live poor, die rich.
-
törölt tag
válasz gyáliSanyi #70431 üzenetére
Kérem linkelje be valaki a steames oldalt ahol meg tudpm nézni az eddig játszott meccseim.
-
csibabu
tag
Üdv!
Érdekelne hogy az alábbi konfiguráció akadasmentes játék élményt tud e nekem nyújtani go-ban
H81m Plus alaplap
i3 4170 procI
8 GB RAM
Gigabyte gt 1030 2 GB videokártyaiPhone 14 Pro
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz csibabu #70434 üzenetére
Sosem akad a CSGO
Az akadásmentesség megadásához ki kellene találnod, milyen grafikai beállításokra vonatkozik a kérdésed.
Azt gondolom van az a beállítás és felbontás amin akadásmentesen szalad a CSGO a jelzett konfiggal.
A szaggatás sokszor hálózati problémából adódik, azt is érdemes lehet megnézni.Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Spet
addikt
Hogyan lehet 100%-as kikapcsolni tochbar-t játékon belül (vagy milyen paranccsal)? Windows-on belül le van tiltva, működött is, de most, hogy leszedett pár megás frissítéseket, a játékon belül ismételten működik a tochbar
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
qdak
addikt
hello, 1 map ot keresek (lehet cs source volt meg) mind 2 csapat hid elejen kezdett, ami a map kozepen levo epulethez vitt, emeletes epulet, lent meg fent bomba rakasi pontokkal
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Spet
addikt
-
bepken
veterán
válasz bepken #70426 üzenetére
na úgy tűnik, sikerült végleg bekussoltatnom az összes irritáló (és sokszor indokolatlanul hangosan megszólaló) szarságot. nem tudom, ezek a parancsok eddig is léteztek e vagy csak a panorama hozta magával, korábban tényleg elég volt egy "musicvolume" parancs. na mindegy...
snd_mvp_volume 0
snd_roundstart_volume 0
snd_roundend_volume 0
snd_deathcamera_volume 0a roundstart-ot mondjuk nem feltétlenül kell teljesen levenni, de az alapbeállítás szerint most szó szerint üvölt a zene mindenegyes kör elején. nekem volt, hogy havert sem hallottam TS-en tőle az utolsó deathcam hangerő meg akkor érdekes, ha szoktál pl deatmatch vagy arm race módokkal játszani.
[ Szerkesztve ]
-
WNorbert85
csendes tag
Új Láda, és 4 napja 0 hsz. Itt már senki sem tolja ?
-
Cr00py
senior tag
válasz WNorbert85 #70447 üzenetére
De.. viszont miért kellene emiatt tele írni a topikot?
-
lemusz
addikt
válasz WNorbert85 #70447 üzenetére
operation jönne már inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest