- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
george 001
csendes tag
Van benne, de ugye karaktert kér. Sem az entert, sem az általam elképzelt vonalat nem tudom neki megadni. Megpróbáltam, hogy az enter után beütök 3 x-et, aztán újra enter, és az x-eket cserélem ki valamire. Ez mondjuk működik, de a sok enter miatt túl nagy a távolság az elválasztott szövegek között.De a legfőbb gond, hogy az elválasztó vonalat nem tudom karakterrel kifejezni (meg nagyon mással sem). Korábba elválasztójelnek írtam, remélem, az nem vitt félre, egy olyan vonalra lenne szükségem, ami magától felvenné a hasáb mindenkori szélességét, végig.
Én ott keresgéltem sokat, hogy Format text, Bullet, na ide kellene valahogy bejátszani egy olyan karaktert, ami ezt tudja. Megpróbálok egy képet is mellékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZEN.com
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi