Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!Van egy core2 6400-as procim meg egy quad gt-m,2*1 gb geil ultrám.Jelen pillanatban 3200on megy a prockó a memek meg 800on alapon.Ez a proci 1.45v-on 3.6on ment egy másik lapban.Én próbáltam 425ös fsb vel,hogy menjen 3400on,a memek 900on,elindult a gép de nem jött fel a win mert kiírt valami hibaüzenetet.A nagy baj az hogy nem értek a memok beállításához ilyenkor.Valaki tudna nekem ebben segíteni?Hűtéssel nincs gond mert 6 rendszer venti van benne meg a prockón infinity,és így 30-35fok a proci.A célom egy stabíl 3.4 lenne.Előre is köszönöm a válaszokat.
Akik tud segíteni kérem részletesen mert nem vagyok otthon ebben a lapban és a memek beállításában.Köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akik tud segíteni kérem részletesen mert nem vagyok otthon ebben a lapban és a memek beállításában.Köszönöm!