Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
hali
a deszkát megvetted már ? mert ha még nem akkor javasolnék helyette másat : ASUS P5K-E vagy P5K Premium, vagy ha nem akarsz ASUS-t akkor Gigabyte P35-DS4 vagy P35-DQ6.
ezek majdnem ugyanannyiba vannak mint az MSI, és tuning szempontjából is pizitív felőlük a visszajelzés.
ramokkal kapcsolatban nyugodtan dönthetsz a Kingmax mellett, de ne 800as ramot vegyél, hanem 1066-osat, így legalább amiatt nem fog később fájni a fejed hogy esetleg a ram visszafog tuningkor. azt hogy a Kingmax klafa-e vagy sem az relatív, de nézd meg az aláírásomba, nekem is 2x1GB Kingmax 1066MHz van és 1200MHz felett is mennek !!!
szerintem nem éri meg a 25-30e ft-os ram, csak azért hogy most az Baliistix vagy A-Data EE, mert a világon soha nem használod majd ki, csak esetleg villoghatsz vele hogy ilyen meg olyan késleltetéssel Everest tesztben ennyi meg annyi MB/s-et produkál. --> sztem nincs értelme !!!procival kapcs megintcsak kérdés hogy meg van-e már véve. mert ha még nincs, akkor javaslok egy újabb fajta C2D-t (E6550-E6750-E6850). tuningban is jobbak, így nagyobb esélyed van a magasabb órajelre

remélem tudtam segíteni

-
subaruwrc
félisten
válasz
Quiksilver
üzenetére
véleményem hogy nézd meg az aláírásomban szereplő első linket.ott biztos találsz valami faszásat ami passzol a konfigodba

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest