Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igazából már én sem tudom mi a helyzet.
Neten mindenhol azt olvasom, hogy az AM3 AM4 nem kompatibilis, a hűtőm oldalán nem írják, hogy AM4-re jó-e, de valami CM socket compatibility oldalon meg azt írják, hogy az. -
nonsen5e
veterán
Váltottam AM3-ról AM4-re és dobhatom ki a Hyper 103 hűtőmet az ablakon, ehhez a modellhez meg még upgrade kit sem volt, vagy csak én nem találok?
Nagyszerű...
/rant off -
nonsen5e
veterán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Akkor igazából van is meg nincs is?
A nagy zavar a legjobban, kicsik pont nem. Vagy ilyenkor lenne szokás szétvágni az összefogó hálót a 24pin atx-en és úgy laposba átdugdosni? -
nonsen5e
veterán
Üdv!
Van egy Elite Knight K350-es házam, ebbe ugye vannak ilyen kivágások a táp mellett és utána a bővítő egységek, alaplapi tápellátás, és az előlapi I/O kivezetések mellett is, hogy mindent láthatatlanba el tudjak rejteni a gép hátuljába. Szeretném végre elrendezni a kábeleket, ne elől csüngjön minden. Ez minden háznál így van, hogy a kettő fal között van kb. 2mm hely ahova tehetem a kábeleket, ide be kellene férniük? Kimondottan a 24 pines ATX hatalmas csomójára gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/rant off
A nagy zavar a legjobban, kicsik pont nem. Vagy ilyenkor lenne szokás szétvágni az összefogó hálót a 24pin atx-en és úgy laposba átdugdosni?