- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
-Skylake- #16 üzenetére
Nem adtam fel anno, és lett szépérzékem. Azért írtam le amit.
Persze ecsetelhettem volna a már majdnem intarziás szellőzőzek a gépház oldalán és tetején, a szovjet hősugárzó/vetítőgép forma és színvilágot, a diszkréten megbújó diófaberakást (ami szvsz csak a feketének áll jól), de ettől ez a ház még ocsmány.Annyi történt, hogy leírtam a tényt : a király bizony meztelen.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Úgy látom manapság divat ocsmány házakat tervezni... de ez még abból a mezőnyből is kitűnik!
Első ránézésre valami szovjet vetítőgép jut eszembe a '70-es évekből, de jobban megnézve egy nagyon rossz arányokkal rendelkező rekesz is lehet.
Se porszűrő, se anyag? Végül hagy menjen a por, morzsa, vagy épp a kiömlő folyadék biztosan a gépbe!
Normális szabvány tápegység véletlenül sem megy bele, ahogy egy normál asztali HDD sem.Ráadásul azt se tudja amit ezután elvárna az ember, hogy ezekután legalább olcsó legyen, 180 usd ugyanis 62 ezer huf. 6200ft-ért azt mondanám, rendben valami nagyon budget tömegnyomor PC házának kompromisszumokkal elmegy, ha már elfogyott a pénz, de így ...
Ez nem minimalista, hanem ronda
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest