Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
No,most már lenyomok egy teljes szezont így 5-6 újrakezdés után a Sauberrel Legenden
Melbourneben valamit nagyon el találtam,mert sikerült 6.-nak lenni a Q3 végén.Talán még 3. is lehettem volna,ha még megpróbálok egy kört,de inkább nem kockáztattam meg.Lehetett fékezni az autóval,nem volt nehéz,nem kopott el a gumi 1 kör alatt,élvezni lehetett.Persze,ez még csak időmérő volt,majd a versenyen minden ki derül.Parc fremé on-nal egyébként nálam kevésbé kopnak a gumik.Talán jobb,ha bent marad,és nem offolom ki,mert azzal,hogy ki offoltam,csak jobban fogytak.De az is lehet,hogy akkor rossz volt az autóbeállítása.Nem tudom,de látszik,hogy befolyásolja az eredményemet az autó beállítása,mert amikor mentem egy quick időmérőt és versenyt,akkor quick setuppal mentem 50% távot.Időmérőn 14.-dik lettem,versenyen 8.Egyébként,már van 2013-as Helmet Mod a játékhoz,ha valakit érdekel:
Meg még van egy pár.Durva,hogy még alig jött ki,de már van hozzá vagy 30 mod.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melbourneben valamit nagyon el találtam,mert sikerült 6.-nak lenni a Q3 végén.Talán még 3. is lehettem volna,ha még megpróbálok egy kört,de inkább nem kockáztattam meg.Lehetett fékezni az autóval,nem volt nehéz,nem kopott el a gumi 1 kör alatt,élvezni lehetett.Persze,ez még csak időmérő volt,majd a versenyen minden ki derül.Parc fremé on-nal egyébként nálam kevésbé kopnak a gumik.Talán jobb,ha bent marad,és nem offolom ki,mert azzal,hogy ki offoltam,csak jobban fogytak.De az is lehet,hogy akkor rossz volt az autóbeállítása.Nem tudom,de látszik,hogy befolyásolja az eredményemet az autó beállítása,mert amikor mentem egy quick időmérőt és versenyt,akkor quick setuppal mentem 50% távot.Időmérőn 14.-dik lettem,versenyen 8.