Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
Az is lehet, hogy béna vagy
de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott. -
Davzone
senior tag
Milyen segitségek vannak bekapcsolva?
Mert az abs vagy fék segitség miatt jelentősen lasabb lesznek a köreig.
traction kontrol mediumon motort fast állásba ha lehet,és option tirevel menj ugy meglehet csinálni.
vannak bizonyos pályák amin nagyon jó az AI,van ahol énse tudom megverni őket még amateur beálitással se,másik pályán meg kört adok már és ugy nyerek ugyan azal a kocsival.
Én sem tudom mitől van ez,lehet a rossz autobeállitástól,de ahoz meg csak annyit szoktam álitani hogy száraz vizes vagy köztes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott.