- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Végsebességben én nem láttam tőle semmi furcsát, csak az tűnt fel Brazíliában, hogy ő keménnyel indult, mi meg Unbaised-del lággyal és ugyanolyan gyors volt. Az elején ennyire kevés különbség lenne kemény és lágy között?
Tény, hogy nem vagyok formában, mivel kb hetente egyszer játszok, így elképzelhető, hogy keménnyel is jól tud menni ellenem, csak az volt a fura, hogy Unbaised tempóját is tudta tartani.Pár hónappal ezelőtt Montrealban történt ugyanez, ott keménnyel gyorsabban tudott menni, mint én lággyal. Akkor is furcsálltam, de lehet, hogy én hagyok benne időt.
Egyébként furán viselkedett pénteken, mert szinte az összes versenyből kilépett. Mivel a játék csak a győzelmek számát számolja, így nem értettem, hogy ez mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest