- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Elkezdtem a karriert a játékban. Az elején 5 szezont választottam ki, Saubernél vagyok. Long race weekend 100 %-os versenyeket. Túlvagyok az első versenyen. Időmérőn bejutottam a q3-ba, de amikor megyek a gyors körömön, akkor kicsúszom, szárny leszakad, mire megcsinálták vége lett az időmérőnek, emiatt mért idő nélkül 10. helyről indultam, kemény keveréken. Sokan lerajtoltak. Aztán visszaküzdöttem magam 9. helyre, egyszercsak defekt. Felteszik a lágy gumit, ezzel is defekt, ez eddig a versenytáv fele előtt jelentkezett. Feltettem megint a keményet, ezzel mentem végig a versenyt, a végére az első két kerék lett citromsárga. Verseny közben lett 3 büntetésem, egy kék zászlónál nem elengedés miatt, kettő kanyarlevágás. Így lettem 16. Tetszik a játék single része is, a defekteket leszámítva. A teljes versenytáv alatt nem volt olyan pillanat, hogy unottan játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- GMKtec NucBox K12 Mini PC - AMD Ryzen 7 H 255 - Új, bontatlan
- Eladó HP Zbook 15 G6 FHD IPS touch i7-9850h Quadro T2000 32gb DDR4 512GB NVMe 6 hó gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MSI Pro B650-P AM5 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest