Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Elkezdtem a karriert a játékban. Az elején 5 szezont választottam ki, Saubernél vagyok. Long race weekend 100 %-os versenyeket. Túlvagyok az első versenyen. Időmérőn bejutottam a q3-ba, de amikor megyek a gyors körömön, akkor kicsúszom, szárny leszakad, mire megcsinálták vége lett az időmérőnek, emiatt mért idő nélkül 10. helyről indultam, kemény keveréken. Sokan lerajtoltak. Aztán visszaküzdöttem magam 9. helyre, egyszercsak defekt. Felteszik a lágy gumit, ezzel is defekt, ez eddig a versenytáv fele előtt jelentkezett. Feltettem megint a keményet, ezzel mentem végig a versenyt, a végére az első két kerék lett citromsárga. Verseny közben lett 3 büntetésem, egy kék zászlónál nem elengedés miatt, kettő kanyarlevágás. Így lettem 16. Tetszik a játék single része is, a defekteket leszámítva. A teljes versenytáv alatt nem volt olyan pillanat, hogy unottan játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs