Új hozzászólás Aktív témák

• stargazer

senior tag

ezt nem hiszem el!

tegnap tiszta idegbe a végső dolgot tettem meg amit csak tudtam: bios-frissités, ez még eggyel ujabb mint ami eddig volt. felrakom, elsőre jó a gép persze, mint mindig, aztán néhányadik ujrainditásnál olyat szokott csinálni hogy elindulna, bekapcsol, bekapcsol a monitor, és még mielött megjelenne a kép, leáll az egész gép. ezt párszor megcsinálja, elég idegesitő tud lenni, de aztán megint elindul, csak immár az ismert hibaüzenettel.

tegnap este rájöttem!!! olvastam én annak idején valamit, hogy az audigy 2 zs-eket nem szeretik az abit lapok, és hogy a creative vissza is vonta az egy adott dátum előtt gyártott hangkártyáit és kicserélte, de én nyugodt voltam, mert én jóval utána vettem. csakhogy ez nem zárja ki hogy nem jóval a megadott dátum előtt lett gyártva...

bakker egész addig sirályul ment a gép amíg vissza nem raktam a hangkártyát. (mondjuk ettől még lehet a lap (a sin) is hibás, de nem valószinű.) ahogy visszaraktam, nem akart elindulni. kivettem, megint jó volt. még szerencse basszus hogy olyan helyen volt, hogy ki kellett venni ahhoz a jumperes bios-resetet meg tudjam csinálni a frissités után! hogy ez az egész procedúra a múltkor is lezajlott és nem tudatosult bennem hogy attol kezdve szaródott el minden hogy a hangkártyát visszaraktam! fákk. na mindegy remélem még kicserélik. tudjátok kinek kell írni vagy elküldeni? vagy a boltba vigyem vissza ahol vettem?

Új hozzászólás Aktív témák