-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz olivera88 #8920 üzenetére
Szia, esetleg néz rá, hogy a kapcsolat tulajdonságainál (hálókártya) ott van a listában a Comodo Internet Security Firewall driver és be van a pipálva. Mert pld. nálam a T-s mobil sticknél van az hogy semmi sem működik amíg azt ki nem veszem tehát nálam annál az fixen ki van lőve csak úgy tudom használni igaz ilyenkor nincs tűzfal védelem sem de legalább van internet. Nálad viszont ha az nincs ott akkor bármit állíthatsz a Comodoban az úgyse fog működni az adott hardveren keresztül.
-
gyugyo79
addikt
válasz blattida #7833 üzenetére
Szia, nem (vagyis nem csak mert kínomban már azt is megcsináltam). Win7 -ben azt nem is kell használni mert ha a driver fent van be tud tárcsázni. A betárcsázás meg is van az adapter beállításoknál látom, hogy kap IP-t jó az átjáró és a dns -ek is. A globális szabályoknál töröltem mindent tesztnek és engedtem minden bejövő és kimenő forgalmat és azt log-oltattam de csak kimenő csomagok voltak a logba a DNS-ek és az átjáró irányába. Ami zavart, hogyha kikapcsoltam a tűzfalat, viselkedés blokkolót és a virusírtót akkor sem jó. Comodo uninstal után jó. Comodot visza rakva nem jó. Azt pld. nem tudom, hogy normális e ha a hálózatok kezelésében meg sem jelenik ez a hálózat azután sem miután létrejött a kapcsolat.
-
gyugyo79
addikt
Sziasztok, használja e valaki a 6 -os verziót mobilos stickel? Már 3 laptopon néztem amiken fent van a 6 os és a jelenség a következő :
IP-t átjárót DNS-t megkapja a gép (kommunikáció is van a log szerint a dns -ekkel mondjuk a logban csak kimenő irányra van bejegyzés bedig minden szabályt töröltem és csináltam egy be/ki minden mehet és log) még sincs internet. Ha a tűzfal részét kikapcsolom a comodonak akkor sincs net és ez a leg boszantóbb. (Ezt 3 laptopon is csinálja amik több hálózaton is is használva vannak wifin / kábelen és jól működnek). Ha a comodo le van törölve rögtön van internet ... Hogy kell a stickhez beállítani, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office