Keresés

Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz bianca3 #698 üzenetére

Hát én is tudnék mondani pár dolgot a drága UPC-ről. Az egyiket már leírtam még régebben, a másik pedig a haverommal történt a múltkor. Új hálókártyát kellett vennie, mert mittudomén miért. Ezután megpróbálta az új cuccot regelni. A chellonál ugye a hálókártya sorozat vagy nem tudom milyen száma alapján azonosítják az ügyfelüket. Ez arra pl tök jó, ha újratelepítem az XP-m akkor nem kell telepítgetni a netet meg jelszavakkal hülyülni, hanem megy és kész. (Legalábbis nálam így van) Szóval kérdeztem akkor a haverom hogy mért volt fennt olyan régen msn-en... Aztán mondta, hogy azért, mert nincs net, és nem az ő/gép hibájából hanem mert csak egyik nap után a másikra nem lett. :( Tizenkettőhuszonegy. Nos ott azt mondták hogy - mivel egy új hálókártya számot észleltek - azt gondolták hogy biztos routerrel osztja meg a netet (classicja van neki is és arra ugye csak egy gépet lehet kötni), ezért letiltották neki az egészet. :C Utána persze elnézést kértek, és azóta minden megy úgy ahogy kell.
    Nos ha velem történt volna ilyen, tuti hogy küldtem volna nekik egy pokolgépet! :((
    Te a chello.hu-n nézed az e-mailed? (Vagy hol?) Nos azt nem használom, mert kényelmetlen. Egyébként nekem eleinte chello light volt, amihez kaptam egy email címet, azóta classicom van már és ugyanaz a mail címem van, amin semmi nem változott, még a tárhely mérete sem, mert most 10megás 50 helyett. De nem érdekel mert Thunderbird-öt használok, abban vannak a névjegyzékek, levelek. A chello.hu-ra csak akkor lépek fel amikor néha kiürítem a spames ládát.

• Apollyon

Korrektor

válasz bianca3 #695 üzenetére

Nálam elsején volt egy kis gáz, de azóta már megoldódott. (#678) Érdekes egyébként. Merre laktok? Vidéken, vagy a fővárosban?
    Reklamálni csak akkor érdemes ha tartós marad a probléma, egyébként szerintem nem foglalkoznak vele. SZVSZ

• addikt

válasz bianca3 #693 üzenetére

Nekem klasszikom van de nálam is nagyon lassú.
    Nem is a letöltéssel van a gond, az szemre rendben van, de simán kimegyek a konyhába egy pohár vízért amire egy honlap betöltődik.

Aktív témák