- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Hát én is tudnék mondani pár dolgot a drága UPC-ről. Az egyiket már leírtam még régebben, a másik pedig a haverommal történt a múltkor. Új hálókártyát kellett vennie, mert mittudomén miért. Ezután megpróbálta az új cuccot regelni. A chellonál ugye a hálókártya sorozat vagy nem tudom milyen száma alapján azonosítják az ügyfelüket. Ez arra pl tök jó, ha újratelepítem az XP-m akkor nem kell telepítgetni a netet meg jelszavakkal hülyülni, hanem megy és kész. (Legalábbis nálam így van) Szóval kérdeztem akkor a haverom hogy mért volt fennt olyan régen msn-en... Aztán mondta, hogy azért, mert nincs net, és nem az ő/gép hibájából hanem mert csak egyik nap után a másikra nem lett.
Tizenkettőhuszonegy. Nos ott azt mondták hogy - mivel egy új hálókártya számot észleltek - azt gondolták hogy biztos routerrel osztja meg a netet (classicja van neki is és arra ugye csak egy gépet lehet kötni), ezért letiltották neki az egészet.
Utána persze elnézést kértek, és azóta minden megy úgy ahogy kell.
Nos ha velem történt volna ilyen, tuti hogy küldtem volna nekik egy pokolgépet!
Te a chello.hu-n nézed az e-mailed? (Vagy hol?) Nos azt nem használom, mert kényelmetlen. Egyébként nekem eleinte chello light volt, amihez kaptam egy email címet, azóta classicom van már és ugyanaz a mail címem van, amin semmi nem változott, még a tárhely mérete sem, mert most 10megás 50 helyett. De nem érdekel mert Thunderbird-öt használok, abban vannak a névjegyzékek, levelek. A chello.hu-ra csak akkor lépek fel amikor néha kiürítem a spames ládát.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest