Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanti
csendes tag
válasz
<Adamsky> #42 üzenetére
Nagy minőségű tintasugaras papirt használtam: ''InkTec - High Resulotian Inchet Coated Paper'' (a napraforgós).
Egyébként, már a korábbiakban kiemeltem, hogy nem papirfüggő a dolog, mert mindenhol, ahol magas minőségben kéne nyomtatnom ( így a cd-k és a dvd-k esetében is), sajnos jelen van ez a probléma. [link] -
Zanti
csendes tag
válasz
BuktaSzaki #36 üzenetére
Nos, amint látom, nem arról van szó, hogy esetleg az én nyomtatóm rossz.
Sajnos, azt hiszem be fog bizonyosodni, hogy komoly minőségi hiányosságai vannak ennek az iP4200-as nyomtatócsodának. Nem véletlen, hogy az elődje, az iP4000-es jobb értékeléseket kapott. Ha valakinek még most sem világos miről beszéltem, akkor kattintson az alábbi linkre, ahol fotókkal illusztráltam a problémát:
[link] -
Zanti
csendes tag
válasz
<Adamsky> #32 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy mekkora a kép és mibol nyomtatsz.
1. Válassz egy képet és nyomtassad ki a kovetkező nyomtató beállításokkal:
- Hordozótipus: Normál papir
- Nyomtatási mindőseg: Normál
- Szürke nyomtatás bejelölve
( ez egy valódi szürke kép lesz, hisz csak fekete tintából alkotja )
2 Ugyanezt a képet nyomtasd ki a következő beállításokkal:
- Hordozótipus: Nagyfelbontású papir
- Nyomtatási mindőseg: Nagy
- Szürke nyomtatás bejelolve
( ezt a ''szürkét'' már a szines festékek segítségével keveri a kisokos)
a két kép színárnyalátának meg kéne egyeznie. Nos!?...
UI. teljesen mindegy, hogy mire nyomtatok, ez a probléma fennáll a cd-k nyomtatásánál is. Fekete-fehéret nem tudok nyomtatni, a szines képeknél pedig ez miatt észre lehet venni egy barnás beütést, ami természetesen, engem zavar. -
Zanti
csendes tag
Nos, akkor most én leszek az első aki nagyon nem fogja dícsérni ezt a vackot. Az iP4200-as nem látja jól a színeket. Ezt azzal lehet a legjobban szemléltetni, hogy megpróbálunk vele hiteles fekete-fehér, azaz szürke nyomtatást végezeni nagy felbontásban. Lehet az akár fotó papir is, nálam bizony vörösses lesz a fekete-fehér.
Kérlek benneteket, próbáljátok ki ti is, és ha nálatok is így van ez, akkor bizonyítottan egy vacakról van szó, ha pedig nem, akkor én nagyon megreklamálom az én iP-4200-at a Canonnál.
Megjegyzem, korábban HP 930c-t használtam. Ez pedig aranyglóbuszt érdemel! ...még a fekete-fehéret is jól nyomtatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Epson nyomtatóhoz festék
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest