Új hozzászólás Aktív témák
-
kalóz4300
csendes tag
Sziasztok!
Kb két hete voltam a fórumon, több problémával. Az egyik afterburner_ segítségével megoldódott. A másikat a Canon-al való levelezésem oldotta meg.
Lényegében egyszerű volt a hiba laptop-ra nem lehetett telepíteni a nyomtatót, mert nem ismerte fel az eszközt. Asztali géppel viszont teljesen jól működött.
A hiba oka az USB kábel volt. Ugyanis a laptop nem fogadta el az USB 1.1-es kábelt, és ezért nem ismerte fel.
Megoldás, vettem egy USB 2.0-as kábelt, és tökéletesen működik laptop-al is.
Csak azért írtam le, hátha valakinek időt spórolok meg, ha ilyen jellegú problémája van.
További jó nyomtatást mindenkinek. -
kalóz4300
csendes tag
válasz
afterburner_ #3117 üzenetére
Sziasztok!
Egy hete voltam fenn a problémámmal, mely szerint 15-öt villogott a sárga led.
Új patron ide, vagy oda a nagy feketét ki kellett cserélnem egy gyárira, és már jó is.
MŰKÖDIKKöszönöm a segítséget afterburner_-nek
-
kalóz4300
csendes tag
válasz
afterburner_ #3101 üzenetére
Gyakorlatilag az összes patron új benne, igaz utángyártott, de chipes utángyártott patron. Tehát az én értelmezésemben akár be is lehetne kapcsolva a tintaszint figyelés. De amikor először cseréltem benne patront, akkor chip nélkülit vettem, aminél kikellett kapcsolni a szintfigyelést. Azóta mindíg chipes patront vettem, és egyszer sem volt ilyen gondom. De megpróbálom mégegyszer feltelepíteni a gépemre a nyomtatót, csak azt meg nem ismeri fel USB-n keresztül. De ha sikerülne, akkor legalább látnám, hogy mit kommunikál velem.
Mondjuk most jut eszembe, hogy amikor megvettem, akkor is laptopra nem tudtam feltelepíteni, csak asztali gépre. Nem tudom miért. Akkor keresnem kell egy asztali gépet, és azon megpróbálom. Igaz, ez csak hétvégén lesz. De mindenképpen beszámolok az eredményről. -
kalóz4300
csendes tag
válasz
afterburner_ #3099 üzenetére
Elvileg minden ki van kapcsolva a tintafigyelés, mert amikor először cseréltem patront, akkor még nem printszerverről ment, és akkor kitudtam kapcsolni, különben nem működött volna.
Arra gondolsz, hogy a vastag fekete patron a rossz? -
kalóz4300
csendes tag
válasz
afterburner_ #3097 üzenetére
Amikor bepattintom, akkor nem villan, hanem világít, és úgy is marad. Amikor lecsukom a tetőt, olyankor kiviszi oldalra a fejet ahogy kell. Ha újra felnyitom, akkor behúzza a fejet középre, és a vastag fekete kivételével mind világít (jelenleg ez az állapot).
-
kalóz4300
csendes tag
válasz
afterburner_ #3095 üzenetére
A patronok ledjeinek világítani kell, vagy nem ha jók?
Mert már nem emlékszem.
Egyébként köszönöm a választ, mert akkor megpróbálom megint kicseréltetni a patront legfeljebb, de ha nem cserélik ki, akkor az megint egy valag pénz, és gyorsan elér az ember oda, hogy egy új nyomtatót is vehetnék. Mondjuk nekem a 4300-as nagyon bevált. -
kalóz4300
csendes tag
-
kalóz4300
csendes tag
válasz
afterburner_ #3091 üzenetére
Tényleg, igazad van. Csak olyan sokat villogott, hogy hirtelen fel sem tünt a ciklusossága.
Tehát, a sárga villog 15x, utána szünet, és így tovább. A zöld nem villog.
Win7-et használok, de mint mondtam, nem tudom feltelepíteni a nyomtatót, mert az USB-n nem ismeri fel. Előtte printszerveres nyomtatóként használtam, így nem kellett feltelepíteni a gépre, csak az IP címét megadni, és tökéletesen működött, csak nem láttam a nyomtató üzeneteit, de ez nem zavart, mert cserébe 4 gépről tudtam nyomtatni. Ja próbáltam másik gépre is feltelepíteni, amin XP van, de az sem ismeri fel.
Nagyjából ennyire jutottam. -
kalóz4300
csendes tag
Sziasztok!
iP4300-asom van, kb 3-4 éves. Soha nem vettem bele gyári patront, mindíg utángyártott csipes patronnal használtam. Eddig.
A legutóbbi csere előtt a reset melletti sárga lámpa villogni kezdett állandóan. Azt gondoltam, hogy a patron fogyott ki (nem láttam, hiszen printszerveres routerről használom). Kicseréltem a patront, de a jelenség nem múlt el. Ekkor megpróbáltam közvetlenül az egyik gépre feltelepíteni, de nem ismeri fel az USB-n keresztül.
Megprobáltam resetelni a nyomtatót, a bekapcsoló, és reset gomb kombinációjának segítségével, de nem jutok előrébb.
Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor légyszi ossza meg velem a megoldást, akár priviben is.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Dobozos, garanciális HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!!aKCIóó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged