Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomko78
addikt
Hmm valami úgy látom nem stimmel a ghostnak

-
Lacek89
tag
Régóta olvasom a topicot, hát meg kell mondjam eléggé elszomorít a sok negatív kritika. Pedig terveztem beszerezni de inkább maradok a BO2-nél. Ha valaki nem adta még fel a reményt a yt-n keressen rá Nekrokrim, ill. Beas nevű úriemberekre.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Hát az már nekem is szuper
de amúgyis...
A fő gond,hogy nehéz olyan helyet találni,ahol le se lőnek,és lőni is van kit,8-10 ölés ha összejön csipával egy jobb körben,nekem,főleg HC-n bevált mellé a semtex-vető,az mégiscsak 3x2 gránát,dDOM-ban lehet szórni,kemperek ellen se rossz,de végszükség esetén mint shotgun is beválik rusholva,mert ugye feltapad az ellenfélre,ha belejön az ember,van sok stuck!(ellenfélre tapad) kill,a legszebb,amikor jön 2-3 ellen,meglövöd az elsőt,az megijed és viszi magán hátrébb a haveroknak
HC-n ráadásul a dupla gránát direct hittel is elég egy embernek,ezért is jó shoti helyett.
Mégse csak a csipára+IED-re utalt az ember.
Persze volt ígyis 1:20 köröm
de fordítva is...
Sokat elvesz a kör eleji egyperces laggom sajnos,irigylem,akinek tökéletesen futnak a körök,mire nem akadozok,túl vagyok 5 halálon,mert spawnolni kell,nem segít sokat,ha kivárom az 1percet,nem tölti be a mapot,ha nem"nézelődök" ide-oda.
RAM órajelen emeltem,az sokat dobott a menetközbeni fps stabilitáson,vidkari elég,procin 3.2-ről 3.5re nem változott semmi. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
850-et kell ölni, de mindegy

Egyébként úgy, hogy sokkal több idejük van játszani. Meg gondolom kedvük. Én kb. hetente 1x 2x járok fel, mert annyira gané (lehet fikázni). De csak azért megyek fel, mert van kivel játszani. Ha nem lenne, akkor le is törölném. De lehet, hogy én is belevágok a csiparuhába, csak már tudom, hogy gyönyörű lesz a KD-m
-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000
üzenetére
Én pedig söröztem,csocsóztam,billiárdoztam,csajoztam,a"screenshotot" mellőzném
,a "headshotok" száma se gazdagítja a Ghosts eredménytáblámat... 
De szép eredmény,én tegnap is a kínlódós kategória voltam délután,hajtanám sniperrel a könnyebben megszerezhető álcaruhát,és sokszor nagyon nem megy egy jó spothelyet csípni...hiába nem vagyok sniper se meg kemper se,és a quickscope is ritkán jön be,de a 350 killt ADS-el számolja,próbáltam steady aim+mintha shotiznék,de 1.a sniper még a steady-val is negyedképernyőt szór csípőből,2.nem elég,ha a scope fent van,azon át nézve kell az ölés,vagy legalább quickscope.
Még mindig nem értem,hogy hogy a fenébe van meg annyi embernek a ghilie a maga 650 chrome barrel-es killjével...arról kábé le is mondtam,a másik csak 350,és legalább auto sniperrel. -
törölt tag
EA esetében c
sak a bf3-ról tudok nyilatkozni, ami a netes játékot illeti. Ott nem sokat szenvedtem az originnel, steammel sokkal többet . Az, hogy egy bf tdm meccset alig tudok lenyomni, mert szar a netkód az nem annyira az ea hibája szvsz. Csalók mindkét játékban vannak, de a dedikált szerverek miatt legalább itt majd tudunk ellene tenni. Steam pl cod esetében semmit se csinál... Ami sajnálatos, hogy SA (még) nincs a Ghostshoz.
Akárhogy nézem, inkább EA, mint Activision+steam. -
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
mi a baj a scifivel? bár én az UT sorozaton "nőttem fel", így nem okoz gondot, hogy megemésszem a nagy robotokat vagy a jetpacket. ott is azért lehetett szép számmal kombózni a mozgásokat pl. egyébként a source enginet fogja használni, így nagyjából belőhető szerintem a "mire számítsunk fizika terén" rész.
egyébként nincs a játéknak véletlenül saját topicja? kíváncsi lennék, hogy mennyi embert érdekel. -
BandiHUN
veterán
http://www.youtube.com/watch?v=3LasnLHhJm0&feature=share&list=SPaeNmk1THKrX8a79WXuL4x2BH_VlzON5V
Itt az összes hivatalos videó.Lesz szingli,sőt...
Bár nekem úgy tűnik,hogy alapvetően abban is mintha kapna az ember XP-t,stb...de lesz Campaign mód.Sőt talán ez lesz a húzórész.Pont azért,mert sci-fi.
Viszont csak emberes multi,jetpack nélkül,kisebb mapokon üthet,HA nem lesz csalás,HA a gépigény normális lesz,HA a sci-fi ellenére az eszközök úgy működnek,mint a mostani fegyók.Lásd a videóban a C4,nekem akármilyen csicsa köntös,de mégis a jó öreg robbantósdi ugrott be,és piszokul remélem,hogy jól látom...de aki megnézi a videókat,a C4-ezést,érteni fogja,mire gondolok.
A videóban nincsenek perkek,killstreak,ilyesmi...ez a rész is homály.Túl sok a kérdés etéren. -
laca000
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egyetértek.
De a megállapításod nem örökérvényű törvény, nem igaz minden egyes lobbyra, "csak" amikor csalók vannak jelen, abból sajnos viszont igen sűrűn.
A sok probléma nem hatványozódna, még a cheaterek jelenlétével sem, ha nem lenne gyakori késés és lag.
Az az ami súlyosbít a helyzeten, és nem a cheaterek.
Azok mindenhol voltak és vannak, mégis élvezhető a játék. -
BandiHUN
veterán
válasz
laca000
üzenetére
El kell fogadni,hogy többet nem szabad gémet előrendelni.
Még ajándékkal se...
Freefall-om is van,mégis toltam az elején pár kört,hát nagyon nem azt vártam tőle,amit láttam,ahogy beharangozták...itt nem tudom,van-e valami csoda előrendelői jutalom.
Viszont 1 dolog tény marad,PC-n évek óta a hack és a csalás hazavág minden játékot.
A Homefront volt ilyen téren a kedvencem,ott volt,hogy a FÉL csapat tolta a parasztabb aimbottal...
Itt pedig nem hallok különösebben megoldásról erre.
Nem vagyok pró pléjer,de felb...sz,amikor látom a hekkelt(ghilie?alig snipereznek,a harmad Ghosts mégis abban szaladgál,650 kill kell hozzá chrome barrellal!LEkakálom,hogy klántársával boostolja,ELŐNY!)
+egyéb módon boostolt emberkét vadul csalni.És nem TŐLE sajnálom a killeket meg az emblémákat,meg a headshotot,meg a top helyezést...
...hanem magamtól az élményt,hogy ÉN nem tudom a hozzám hasonlókat lelőni,szívatni miatta,ÉN nem tudom behívni a magasabb killstreaket,ÉN szopom a kört,mert a csaló hátán persze x db "kommersz" játékos kapaszkodik a másik oldalon,vele együtt indokolatlan előnyhöz jutva... -
laca000
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ugyanez..
Ha nem lenne röpködés a játékban, talán még jó is lehetne a multija, sőt!
De komikus már csak belegondolni is, hogyan nézne ki 2x8 virtuálisan egymás ellen küzdő, Transformers féle mutáns ellenfél.
Majd meglátjuk, várjunk még azzal a végleges kijelentéssel, felesleges ítélkezni valami felől amit még ki sem próbáltunk.
Engem egyedül az EA games logo idegesít, már nem bízom bennük.[link] -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova*
üzenetére
A Titanfall is jelenjen meg...a single tényleg jó,megnéztem a videókat,de piszokul nem akarom hinni,hogy a Titan-okkal+a hightech-el,JETPACK-al majd valami olyasmi lesz,mint a CoD4...sokan azt hiszik.Szerintem nagyon nem.
Hogy balanszolsz?
Vagy a multiban csak emberek lesznek?
Akkor is ottvan az agyonig scifi és a jetpack
...hasonlóra ott volt a Section 8,ami IRTÓ NAGY BUKÁS lett.Megvan,jó játszogattuk is sokan a neten.Csak épp a gyomor nem vette be a fél CoD-fél 2142 miliőt...
Frontlines
uel of war?Az is megvan,az is dettó,pedig pozitív tesztek,stb...
És itt se lesz más.
A videókat meg nézd meg.Scriptelt sz@r az egész,ha leszámítod,hogy szép,és normális sztori is lehet,de ki fizet a single-ért?
Na jó,70ft menni fog rá...de a multit NEM tartom életképesnek,aki a Ghosts-ban és a BF4-ben csalódott,NEM fogja megkapni,amit ezekben hiányolt,SŐT...
De ne legyen igazam...
Még azon is filóztam,lehet ezért is lett ilyen félkész és BF3-szerű a BF4...hogy ebből akarnak szakítani,a kiadó dettó,Origin...de majd lesz koppanás.
A Brink is jó volt,a Homifront is,toltam mindkettőt multiban is...A Brink-ben még ottvolt a jó kis coop is,ami nem a sztorimód volt.Mentek a levesbe,hamar pár dolláros kategória lett és kihalt multi.Section 8 Prejudice dettó,pedig jó meccsek voltak ott is...1-2 hétig,amíg meg nem unták...Jaés mostmár olyan szkeptikus vagyok,hogy eleve kivárom,míg kijön,milyen gép kell,és mennyi csaló lesz,milyen lesz a multi,lesznek-e dediszerók,modok,lesz-e infantry mód és sokféle játékmód...onnantól elgondolkodom.Übercím,überáron,nyugaton is 60€-val nyit...és ha jó,akkoris ottlesz,hány map lesz,mit is ér a multi hosszútávon,milyen kihívást és szintezést ad,mennyi cucc leszmilyen lesz a multi pályadesign-ja...
-
Casanova*
veterán
-
cashback
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Én is sok Ghosts-ot adtam el... mivel megbízható helyről vettem mindet (egy trader - szinte mindent tőle veszek) így egyikkel sem volt probléma, de ha lett volna az az első dolgom, hogy a pénzt vissza adom... ez lenne a természetes.
Aztán majd én lerendezem attól akitől beszereztem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
Anno kerdeztetek, kitol vette Dzsabba kollega a CoD:Ghosts giftet amit utana levettek az accountjarol mert nem tiszta volt... ma lejart a hatarideje a sracnak. Sajnos...
-
viktor82
őstag
De fel ba...t ez a game elbeszélgetbék pár sör után aki ezt megtervezte

-
cashback
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Bocs... én nem vagyok pro... szóval csak élvezem a játékot vakon. Értem mit írsz, de engem hidegen hagy a fele... robbanás mérete, fegyverek hatékonysága? Ezt meghagyom a pro játékosoknak.
Fegyver kiegészítőből 80%-át használják rendszeresen... killcam alapján - reddot és távcső félék, hangtompító, lövés és golyó módosítók...

-
Tomko78
addikt
Az új MSI Afterburne végre mutatja az adatokat
MSI 
-
BandiHUN
veterán
válasz
cashback
üzenetére
Lehet darabra megvan,de használhatóságra...vagyis inkább változatosságra,mert az 1lövetű shotik sz@rok igazán csak.na meg nézd meg a bf3-at.
És egyébként ne számoljuk így mert a 4 féle shoti kevés,abból csak a Bulldog ér valamit,az is HC-n,a launcherek felejtősek,mert minimális légi cucc van,és azza is ott az air superiority,béna a heli...aztán ott van a marksman riflék,amik feleslegesek,mert HC-re sok,amikor a kispisztoly is öl 1 lövésre,minek marháskodni,ha a Honey Badger is átlövi a mapot,és öl,viszont a simába meg sok,hogy 3-4 lövés kell,megintcsak jobb auto fegyó.
A többi meg szinte egyformának hat,én nem vettem észre igazán nagy külömbséget tűzgyorsaságban,sebzésben,pontosságban,vízfejűeknek felhozatal,mindennel lehet egyformán ölni.
Snipert utálom,de nem is használják,csak pár notóriusabb kemper,az is HC-n auto csipát,de annál már jobb a marksman rifle...
Kiegészítőt meg leírtam,a 4/5 részét a büdős életbe nem használod,mert minek,vagy mert van,ami jobbat dob értéken,vagy csak simán felesleges.Reddot,foregrip,akinek kell a thermál,csókolom...főleghogy a thermal is átváltható simára is.Semmi nem igazán kell más.
Robbanószerből meg az IED ér valamit,a gránát hatóköre kicsi,semtex dettó,valahogy itt most minimális szerepet érzek a granyónak ekkora mapon,ráadásul az ilyen cluster,stb.gyengék,HC-n talán elvisz valakit.
Tehát marad a szopatós IED.
Taktikai...végülis ízlés szerint.A pajzsos emberkés killstreakhoz hasonlóan durva a fuel-air bomba,basszus tuti bug,hogy elvileg ez valami nagyobbacska palack,de KÉTSZER annyira lehet dobni mint a gránátot,ráadásul sebez is,nagy területen,igen hasznos lehet a megfelelő perkkel,most hirtelen nem ugrik be.
Viszont HC-n domborodik ki,hogy taktikai gránát volta ellenére épp eleget sebez,hogy dupla-tripla killeket lehessen csinálni vele...basszus jobb,mint a többi robbanó cucc!
Egyszerűen mert nagy a hatóköre,de úgy lőtték be a sebzést,hogy HC-n "véletlenül" pont öl!Vagy a gránátok sebzésköre lett túl kicsi,nem tudom...egymás után dobom el,a granyó nem öl,találatot se ad sokszor,a piros cuccra meg rá 1mp-re doublekill.FAIL.TAKTIKAI gránát..

-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000
üzenetére
Ezt már mintha én is emlegettem volna párszor...
Felmész,aztán lvl10-en kábé már ha nem vagy hótbéna,össze is jön annyi pontod,hogy a mások cuccai alapján összetákolj vagy 2 profilt a top cuccokkal és unlockold ami killstreak kell.Onnantól végképp...
Kicsit talán a camo-k unlockja lehet érdekesebb,vagy a challenge-ek...de ennyi.Ha a ruhát és a jelet nem számítod,nem hinném,hogy 2 óra lövöldözés árán ne tudnád összepakolni a top cuccokat...Egyébként kevés a fegyó,kevés a szükséges kiegészítő,kevés a normális killstreak,sok a kemp és a csíter.Ide jutottunk.Régen jobb volt,jaja,asszem a BO-ban volt olyan rendszer,hogy a szintenkénti unlockok megvoltak,de csak azt vehetted meg a pénzedért,ami kinyílt,és a kiegeket is egymással kellett unlockolni,az jó volt.Igaz ott is ottvolt,hogy az elején elkerülhetted a potya cuccokat...viszont később meg már annyi pénz volt,hogy nyitott az ember mindent.De már az elején is voltak jó fegyverek,asszem már lvl17-re beadta az MP7-et,ami ott a legjobb volt...viszont sok pénz nem volt az elején,ésszel kellett pazarolni a jobb cuccokig,és volt játékmód is,ami pénzre ment.
Ez lesz az első cod,amire nincs sok mentség.A többin van mit kiemelni,de hogy ennek a puritánság,a lebutítás...na jó meg a hülye kutya!
Na jó meg a pajzsos csóka...ami annak ellenére,hogy a support az védőcucc,volt,hogy 7et ÖLT HC-n,ma csinált nekem round ending killcamot
Össze van csapva,mert hogy ez nem tűnt fel senkinek,hogy nem oda illik... -
Black Dragon
addikt
válasz
laca000
üzenetére
Ha motiváció nincs is, én örülök, hogy nem kell mondjuk lvl 30 ig ellőnöm magamat, hogy megkapjak egy perket, ami nélkül mondjuk számomra játszhatatlan a dolog. Továbbá az hogy külön classokat csináltak az összes prestigenek szerintem nagyon jó ötlet volt, így mindenki azzal az emblémával nyomul amivel szeretne.
-
laca000
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A "fejlődésnek" ilyen fajta elképzelése és megvalósítása azért bátran nevezhető az eddigi COD szériához képest visszafejlődésnek, nem?
Alapvető motiváció nincs, így, hogy konyhakészen elédteszik néhány pontér a mindenféle "extra" fegyvert és kiegészítőket.
Maradhatott volna a régi rendszer, jobb volt. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Itt az van,hogy ha eléred a 60+1 szintet az adott karival,akkor nem kapsz XP-t.Coinokat igen,oldhatsz ki dolgokat,stb...
Viszont aktív emberkére ilyenkor van,hogy választhatod az alatta levőt is,ahol mintha elölről kezdenéd,de a lóvé megmarad,lvl1-ről kezdesz,mindent unlockolni kell újra(Ez amúgy jó,mert a kiegeket úgyis megveszed+a slotokat),camo-kat is,viszont evidensen újra járnak a challenge-ekért az xp-p,érmék...Természetesen a global stat marad,tehát amik az emblémákhoz,ruhákhoz kellenek,azokat viszed tovább.Tehát csak a camo-k lényegében,amik bukósok,de hát...
Nem akarok baromságot írni,mert kevés ilyen kieget használok,de talán a sight-eknén a reticle-ek maradnak,pl.red dotnál,amik fel lettek oldva,stb.
Jaés minden ember ugye a kövi prestige emblémával lesz.
Szóval ha pár festés nem gond,és esetleg a coinod is áll zsákszámra,veszteni nem vesztesz,sőt,haladni csak így tudsz rendesen. -
laca000
őstag
-
tDr1v3r
veterán
-
Steam community miért nem működik? Hiába van bekapcsolva nem tudom előhozni steamot játék közbe.
A másik: Ha más karakterrel akarok menni akkor miért nulláza a rangomat? Mi értelme ennek?
-
cashback
őstag
A lent említett programot "kipróbáltam". 100/100 - illetve 50/50-es korlátozással.
Vagy a program téved vagy nem korlátozza a dolgokat.
Nálam ilyen ha korlátozom:
-
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Vram használata az bugos tudok róla, majdnem megette a 3gigát is 2.9-et írt az ab nevetséges.
Most amúgy levettem 2xaa-ra így jobb mivel fix 90fps 4x-el meg nem mindég volt meg ami érdekes mert nem is ment 99%-on a gpu szal megint a szuper optimalizálásnak köszönhető.

Kipróbáltam a vsyncet is rosszabb lett mint volt, amúgy annyira nem vészes ha többet játszok vele biztos hozzá szokok csak egy bf4 után fura darabosabb sokkal a kép mint ott na meg nem mintha kevés lenne az fps, de bf is kb ugyanilyen fps-el megy mint ez.
-
wwenigma
Jómunkásember
Wow, per app limitálás? Ez korrekt, cfos-ban nem talaltam ilyet csak prioritizálás ismer és teljes kapcsolatot tudja limitálni.

SzlobiG: jahh, BO2-ben is volt hasonló de Ghosts-ban sokkal durvábban jön elő a probléma. BO2 netcode-ot már valamennyire fixálták hogy kevésbé legyen jelen a lagcomp (konzol miatt...)
-
bobooo
addikt
KEM strikekokban gazdag boldog újéve mindenkienk!

-
laca000
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nem merném egyértelműen kijelenteni.
Ugyanis ez a jelenség csak és kizárólag ennél a játéknál fordul elő.
Sem BF4, sem Crysis3, sem az összes eddigi és visszamenőlegesen, vagy ezzel egyidőben megjelent játék multijánál NEM fordul elő.
Az én letöltési sebességem 20m, feltöltési sebességem 100k.
Így okolhatnánk azt, de a fentebb leírt indokok miatt ez: felesleges.
Olyan emberkéknél is előjön ez a jelenség, akiknek sokkal jobb nete van.
Valamit az iw serverei-nél kúrt@k el, de nagyon. -
Én is így gondolom és még is.
Full maxon van minden 4Xmsaa. Akkor esélyes, hogy csak én vagyok érzékeny rá pl bf 4 az nem csinálja simábbnak hat ahogy fut itt meg mintha multi gpu-s rendszerem lenne és az stutteringolna. Ismerős pont erre panaszkodott multi gpu-val gondoltam biztos azért csinálja ezt, hát mégse.Na mind1 majd próbálgatom a beállításokat, amúgy eléggé szép a grafika nem gondoltam volna mit kihoznak már ebből a motorból.

-
laca000
őstag
Boldog Új Évet Midenkinek!
-
kribe
őstag
Boldog Új Évet mindenkinek.
-
BandiHUN
veterán
Gyerekek BUÉK és kész.Franc bele,hogy még ma is van kinek kedve veszekedni...
Bontson ki-ki magának való fajta alkoholost,szőke,barna,vörös szűzjályt és szent a béka!

-
cashback
őstag
¸☆´.•´
.•´✶`*.
*.*¸v . ¸•´ ¸´,•*´¨¸ Ձ๏14
¸✶.•´¸.•*´✶
☆´¸.•★´ ¸.✶* ☆★
╱◥◣
│∩ │◥███◣ ╱◥███◣
╱◥◣ ◥████◣▓∩▓│∩
│╱◥█◣║∩∩∩ ║◥█▓ ▓█
๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩
۩๑ ӇƛƤƤƳ ƝЄƜ ƳЄƛƦ!﹗๑۩ -
Üdv.
Ma megvettem a gémet és hiába van bőven fps-em ilyen fura akadozás (stuttering) jelenség van.
Van erre vmi orvosság? Vagy bele kell törődni?
-
DokiBaxxi
őstag
Előre is ölésekben gazdag, és cheaterekben szegény Boldog Új Évet!
(#4918) Lorenzo9
Ne felejtsd el, hogy nincs ping mutató! Simán lehet sokszor, hogy 200-as pinged van, csak ugye nem tudsz róla
-
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Rengeteg minden játszik közre. Ott a felugró halálfej, ha megöltél valakit. Illetve nekem már is gyanús szokott lenni, ha egy pálya részen túl nagy a csend és a társaim sincsenek ott. Tény, hogy a kevés játékos miatt nem kicsi a lagkomp, de nincs annyi csaló, mint ami itt le van írva. Vagy nagyon béna csalók lehetnek az esetenként 2-nél alig nagyobb K
-val. Nekem, ha kolis nettel tolom szinte játszhatatlan esténként. Egyszerűen kiszámíthatatlan az is, hogy ki mikor hal meg. Rengetegszer tapasztalom, hogy beletárazok valakibe, már menekülnék fedezékbe amikor az utolsó golyó pont megöli. Máskor 3-4 lövés elég nekik. Ezt "magamon" érzem bár az előbbi esetet ritkán, inkább a hirtelen halál a jellemző.
Ahogy a sniper esetében a "levegőbe lőtt és meghaltam" is egy vicc, bár ez a legkevebb. -
noby
aktív tag
B.U.É.K! mindenkinek ti sem tudtok ghostozni
túlterhelt a server 
-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000
üzenetére
Megszoktuk...
Hol sír a szád,hol meg lősz egész emberieket...
Sajnos én ahogy eddig játszottam ma,az egy dolog,hogy csapnivaló,de legalább meglett a lvl60,viszont én nem vettem észre,hogy kevesebb lenne a nyomi WH-s.Aimos csak egy volt...de lehet Én vagyok a béna,de nem fogom megérteni,hogy honnan is lehet,osonós perkkel,10-15M-ről,védve a satcom ellen,és hangtompítóval hogy a francba fordul meg az ellen,és lő pl.fejbe?Fent van minden,ami szem szájnak ingere,oda lövök,ahová kell,Én lövök először,és még van ideje az ipsének megfordulni.Persze nem HC....de ezértis tolom ott.
Netgond nincs,ha olyan a gém,simán látom,hogy elé kell lőni picit,IA-20-al nyomulok,seperc alatt meglett a 175 kill.Ergo mivel 1 lövetű,ha nem hitelnék,akkor cumiznék.De nem akarom elhinni,hogy simán ilyen van,hogy az ipsébe 1 tár,erre vagy ő vagy valaki más úgy lő le,hogy mintha sniperből kapnám,ergo nem sebzés,stb,csak bumm.Lehet ez a gép miatt?A félperces laggot leszámítva az elején vajsima minden,ha jó a host,lövök énis csítgyanúsakat,vagy a fene tudja mitől függ.A következő körben meg már a shoti se segít közelről,mert ledurrantanak,mint egy kutyát.A cfosspeed nem igazán vált be,próbáltam azt is.A net rendben van,10ms ping,teljes sávszél jön,terhelve se megy fel a ping. -
soo277
őstag
Boldog Új Évet Kívánok
-
kribe
őstag
-
Oczu
senior tag
válasz
jegenye77
üzenetére
Ne sarkítsd ki a témát. Ha végigolvasod az utolsó 200 hsz-t, javarészt másról sem szól, csak véleményformálásról, legyen az pozitív, avagy negatív. Azért senki sem fog büntetést kapni, ha leírja a véleményét, viszont, ha már személyes üzenetet vetett a monitorra, viselje következményeit.Szerintem ez remekül látszik is, ezek a post-ok nem kerültek törlésre.
Ha így halad a topic - hogy másról sem szól, csak egymás minősítéséről - elveszti a valódi rendeltetését és ki lehet nevezni pl Call of Duty: Ghosts - a rezignált játékosok OFF topic-jára.
Nem azt írom, hogy ne formáljatok véleményt, de ne legyen személyes! Gyuribacsi88 nem tanult a tegnapi esetből, továbbra is hangulatot kelt, jó példa erre, hogy kb öten vágtatok vissza, ami sehová sem vezet.Ismét szankcionálhatnék de nem teszem, a gyereket sem büntetjük állandóan
Szép szóval kérem, ha nem fogadjátok meg, magatokra vessetek. Megértem, hogy idegesítő a rengeteg hiba, de ez nem ok arra, hogy egymás ellen forduljatok.Uff.
-
-
melega
őstag
Tisztelt tDr1v3r nem akartalak megsérteni!
Nagyon dúrván odaszóltam mindenkinek. Ne haragudjatok rám!Viszont nem akartam, hogy mindenki rajtam nevessen vagy tök hülyének nézzen!
A telefonos nyereményjátékok pedig kacsák. Ne dőljetek be nekik!Viszlát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de amúgyis...