Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
gjung44
üzenetére
Nagyon ne irigyelj!
Igaz, hogy csak 1 cheater volt tegnap, de azzal akkor szembesültem, amikor már csak 2-en voltunk, így extra idegesítő. Plusz volt azon kívül dev error, server disconnect, leütettek úgy hogy mögötte voltam. Volt egy spontán halálom, amikor egyszer csak meghalsz ok nélkül, azt hiszed sniper volt, csak nincs killcam, és azt írja ki h magamat öltem meg. Ez csak ami hirtelen eszembe jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz, hogy csak 1 cheater volt tegnap, de azzal akkor szembesültem, amikor már csak 2-en voltunk, így extra idegesítő. Plusz volt azon kívül dev error, server disconnect, leütettek úgy hogy mögötte voltam. Volt egy spontán halálom, amikor egyszer csak meghalsz ok nélkül, azt hiszed sniper volt, csak nincs killcam, és azt írja ki h magamat öltem meg. Ez csak ami hirtelen eszembe jut.