- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Hát ez a Rebirth event jól megizzasztott a végén.
Nem nagyon játszottam vele, de ma úgy gondoltam, hogy még befejezem. Természetesen az uncommon killek hiányoztak csak. 14 kellett még és volt 4 órám rá.
Elég hamar meg is lett egészen addig amíg már csak 3 hiányzott... aztán 1.5 órán keresztül egy se jött...aztán csak adott még kettőt. Végül amikor 1 kellett akkor volt még 4 perc az egész eventből amiből még keresés és warmup is levett... csak összejött még abban a körben 3 kill is commonnal az utolsó utáni pillanatban.
Nem mintha sok értelme lenne, de jó érzés volt
Mondjuk ha az egész eventben nem 6 napom van rá naponta szabad 3 órákkal kb. akkor nyilván egyszerűbb lett volna.D-day 2002-01-04 01:54
-
Dave567
addikt
Teljesen meghülyült a rang rendszer.... 56-ról 1, 2őnek jelzi a menüben, de 1-es vagyok.
-
Dictator^
veterán
Akkor Warzoneban a Cold Waros operátorokat, akiknek egyértelműen WARZONE skin küldetései vannak, azokat nem lehet megcsinálni, mert aboszlút semmit nem számol mióta kijött ez a season...
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz huby80 #24504 üzenetére
Gyanítottam, de itt egy komment is:
Update, after purchasing the full Cold War game those previously stuck missions seem to be working.
Szóval ha megveszed a Cold Wart, akkor szépen elindulnak a progressek ha csinálod a missiont, addig viszont nem.
Tök jóMondjuk vicces, mert tényleg WZ missionok vannak az operátor skineknél, szóval nem értem, hogy ehhez miért kéne megvenni a CW-t (a pénzen kívül, amit az Blizz Activitision nyer rajta)
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
pehaa
tag
[TP/P]janika nevű "játékos" valakinek ismerős?
-
Laby
őstag
válasz Dictator^ #24505 üzenetére
Menjenek már a 'csába...
Kb. 2 hete rajta vagyok a Streetsweeper shotgun megszerzésén. Minden videóban azt írja, hogy 3 killstreak 15 meccsen. Mivel "titkos" küldetés, ezért menüben nem látszik, és az sem hogy mennyi van meg belőle. Szerintem 25-30x megcsináltam már a küldetést, és nem jelent még meg a fegyver. Most pár napja elkezdtem, hogy nem lépek ki a meccsből ha öltem 3-at, hanem végig nyomom hátha csak azt számolja, de akkor jól gondolom hogy bármit csinálok ez nem lesz meg amíg nincs Cold War-om?
Azért fura így, mert Warzone tartalom is ez a shotgun, és elvileg nem hátráltathatnának a megszerzésében...Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
venom8888
őstag
Szar az a cw,meg vettem fdgyvereket huzni de ennyi. En kb 4 palyaval talalkozok allandoan,nincs tobb?
-
Üdvözlet Fórumlakók.
Kezdésnek röviden: Nem ismerem, nem vagyok CoD játékos. Családban gyerekek Warzone ingyenes verzióval játszanak. Az én régi gépemet használják, ami nem egy erőmű, de nem is annyira vacak. Problémám röviden. Az I7 3770 proci nem hajlandó dolgozni. 40-50, néha 60% cpu kihasználtság van. A gépigénybe I 5 2500 van, annál ez sokkal jobb. Mindig leszóltam a BfV-öt, az is cpu éhes, azzal 90% feletti érték van. 2560 1440-ben hajtva a BfV 120 fps átlag, az 1% low sem megy 50 alá. A Warzone max 70 fps, de beesik 40-re is. Az 1% low is 30-ig leesik. A gépen amúgy van WoW, szintén nagyobb a gépigénye és 144 fps stabilan megvan. Ebből következtetek arra, hogy a játékkal van valami gubanc. 1080 videokari, 16 Gb rendszer memória dual ch-ban. Egyszerűen nem akarja a procit használni. Van valami 5let vagy vmi leírás? Köszi,
Üdv. Z -
Khaosz55
addikt
válasz zebra_hun #24514 üzenetére
Ez régóta bug. nekem 3440X1440 100hz Monitorom van. 2080super kártyával. Megvan 90-100 FSP. Aztán néha fogja magát és beesik 40-30 FPS-re. Korábban újra indítottam a komplett játékot, de rájöttem, hogy új gamet kell indítani és nincs frame dropp. Szóval sajnos ez van kb fél éve néha fram dropp van de kilépsz és új game aztán minden ok. Sajnos csak warzonban tapasztaltam nekem megvan a sima is abban ilyen probléma nincs.
-
válasz Khaosz55 #24515 üzenetére
Köszi az infót. 1 napi keresgélés után találtam ezt, és segített.
"
I looked for the file: adv_options.ini
In Documents/Call of Duty Modern Warfare/Players/
Opened it. And chaged the numbers to below.
// generated by Infinity Ward
version = 1
VideoMemoryScale = 0.55
RendererWorkerCount = 4
ConfigCloudStorageEnabled = 0
"
Nekem ez 2 volt, átírva 4-re ami a 3770-nek megfelel, hiszen 4 magos. CPU használat 80% felett, stabil 75 fps. Riva tunerben ide lett korlátozva, hogy ne legyen tüskés. Hátha valakinek segít még. További szép napotÜdv., zeb
-
Khaosz55
addikt
Hali.
update után volt most nerf? Ebben a pillanatban volt a frissítés. -
válasz Khaosz55 #24518 üzenetére
A fórum ahol találtam, ott azt írták, hogy a példakénti 8 magost 9-re tették. A tiéd 6 magos és 7-en van. Az biztos, hogy nálunk valamiért 2 volt és nem dolgozott a cpu. Így, hogy 4-re írtam tök jó. Holnap kipróbálom 5-re írva milyen. Ma már nem tudom. A feladatkezelőbe szépen használja mind a négy magot, plusz 4 szálat. Legalábbis ezt hámoztam ki az angol fórumból, hogy a cpu magok számát kell beírni. A plusz 1 az nem tudom mi, de próba :) 8-at írtam először, azzal volt is semmi fps, úgyhogy a fizikai magok számával lett jó.
-
-
-
őstag
válasz zebra_hun #24525 üzenetére
Sziasztok! A Cold Wart ps4 re ha használtan veszem lehet valami hátránya? Úgy értem hogy nem tudok vele multizni stb? Mindig újan vettem minden részét, de ezt most nem vettem meg bízva hogy kapok ps5 konzolt és majd arra veszem meg . Viszont ps5 nincs 🥺,és csak kellene a játék. Viszont ha tudok venni ps5 akkor arra is meg veszem,ezert lenne jó ha 4 re használtat is vehetnék,mert úgy is elfogom majd adni 🤷 Köszönöm a választ
-
BeeNiTTo
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem ami nem teljesen az mw2019 részét érinti de. Activision accountal kapcsoloatos hátha tudna valaki segíteniSzoval anno megvettem a játékot xbox on majd később pc re is külön
A battlenet és a xbox profilom linkelve lettt a activision accomhoz
Most a box os profilomat szeretném szétkapcsolni de mivel korrában már volt szétkapcsolva most 12 honapig nem engedi az unlink et az activision honlapján
Ilyenkor mit tudok tenni?A gond az hogy én pcn használom tesom meg boxon az én régi xbox profilomat és mivel egy acti acc on van mind a kettő igy 1x re nem enged be minket
-
nagyúr
Hát ahogy én látom még nem igazán sikerült a DMR-t és a MAC-10-et nerfelni...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
addikt
Modern warfare-ben milyen gyakran cserélődnek a skinek a shopban? Foglalkoznak vele még egyáltalán vagy már kuka, kutyát nem érdekel activision részről? Karácsonyi időszakban vettem meg a játékot, a szerverek tömöttek, legalábbis akármit játszom szinte azonnal behív, csak a store nem változik már 1 hete..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
szinesz.bob
senior tag
A nerfek jönnek:
DMR 14: Reduced headshot damage, increased recoil
Type 63: Reduced headshot damage, increased recoil
Mac-10: Decreased headshot multiplier
Dual pistols: Increased hip fire spread, decreased damage range -
KaitouP
nagyúr
válasz szinesz.bob #24535 üzenetére
Jönnek, bár állítólag még ez sem elég.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Ez lófasz...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Micsurin
nagyúr
DMR 14-nek ez konkrétan semmi, lós***r. Testre úgy megtúrnak vele 30 méterre, hogy köpni nyelni nem lesz időd, ha duplázzák a recoilját még akkor is lazán kipötyögtethető egérrel.
A pisztoly majd meglátjuk, az igazából működhet kérdés a %-os mérték.
MAC10-ben eddig sem láttam semmit megmondom őszintén ami hű meg ha okot adott volna, egész jó fegyver de nem éreztem OP-nak, szerintem egy ASVAL komolyabbat tud darálni kis-közép távokon.
...DMR14 amúgy vicc egy istencsászár per pill közben az EBR14 meg egy rakat hulladék.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pehaa
tag
Lassan kilehetne találni akkor, hogy melyik legyen a következő fegyver, ami miatt mehet a hiszti ...(már volt pár: M4, Grau, Renetti, Kilo, R9, JAK, C4, RPG stb. most a Diamatti, DMR, MAC) Szerintem mindenki előtt ott a lehetőség, hogy az INGYENES (nem, nem kell hozzá megvenni a CW-t ... ) Plunder-ben (Bounty Contract, Supply Run) kihúzza az adott meta fegyvert ...
Inkább alkalmazkodni kellene megtanulni ... -
Micsurin
nagyúr
Rendszeresen belepancsolnak amatőr módra az aktuális erőviszonyokban, majd magasan brunzolnak a community fejére, ehhez ugyan ne kelljen már még tapsolni is.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Amúgy az megvan mi a gond ezekkel vagy csak szándékosan trollkodsz?
Itt nem arról van szó, hogy valami erősebb mint a többi itt arról van szó, hogy a DMR-nek per pill közel nincs counter pickje, egy ar-t jó eséllyel out dps-el, egy csipát szintén mert nem ad időt egy-egy peakhez. Ez nem arról szól, hogy alkalmazkodsz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest