Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz RapaNui1 #1411 üzenetére

Akkor képben vagy. Igen, én is még FunWhole név alatt kezdtek ide linkelni pár házukat, normál és cyber témában.
    Kidolgozottságra, részletekre, megoldásokra (nem csak modular vs nyitott ház, hanem mindenféle más megoldások: nyitható hátsó fal, kihúzható emelet, stb...) engem lenyűgöztek. Tervezés szinten sem tűnnek gagyinak - nem mindig Lego minőség nyilván a dizájn, de eddig modularokban is sokkal gagyibb kinézetűekkel találkoztam, ezek 90%-ban hozzák azt a tervezési szintet is sztem (kivéve figurák, de azt könnyű skippelni).

Minőségre jókat írnak. A világítás pedig a non plus ultra, árában a méregdrága utólagos cuccokhoz képest jó árban is és itt is sztem minőségi ugrás a vezetékek elrejtése, mágneses, bontható kapcsolatok, nomeg a sokféle világítás, főleg a transzparens panelekre épülő dolgok.

Western témában nem mozgok, nem is figyeltem őket, csak most tűnt fel, hogy a másik topicban - jórészt neked köszönhetően - feljött. Aztán rémlett, hogy itt többet is láttam már, de nem néztem meg őket igazán. Most ránézve elég jó a felhozatal és ezek sem tűnnek gagyi tervezésűnek.

A szállítást nem néztem, bevallom, de most beraktam egyet a kosárba, arra azt írta a lumibricks.com, hogy szállítanak ide, ráadásul német raktárról, így vám/stb... plusz költség sincs. De úgy látom változó... most a 25-30%-os kedvezményre jól lerabolták, nincs már egy csomó dolog. Lehet, hogy a raktár is változik, még amazon.de-n néztem meg, ott is árulnak szetteket, most is van 10-30% kedvezmény ott is, de jellemzően nem igazán jobb árak mint amit írtál. Plusz ott változónak látom a szállítást. Egyik készlet német raktárból jön ott is és Mo-ra is szállítják, másik UK-ből és nincs mo-i szállítás. (és ott vám is játszik)... Hát úgy látszik ezt erősen nézegetni kell mi/honnan/mennyiért elérhető.
    Ha itt helyben volt 35-ért sztem hatékonyan rövidre zártad a vacakolást... :)
    Kíváncsi leszek a véleményedre!

Ja és ha már világítás téma: nemsokára feldobom a "c. verziót" valamelyik topicba. Nem mindenre jó, de nekem bejött ez az indukciós megoldás. Amire a vezetékes alkalmatlan, oda ez iszonyú jó megoldásnak tűnik nekem a próba alapján.

Új hozzászólás Aktív témák