Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Akkor képben vagy. Igen, én is még FunWhole név alatt kezdtek ide linkelni pár házukat, normál és cyber témában.
Kidolgozottságra, részletekre, megoldásokra (nem csak modular vs nyitott ház, hanem mindenféle más megoldások: nyitható hátsó fal, kihúzható emelet, stb...) engem lenyűgöztek. Tervezés szinten sem tűnnek gagyinak - nem mindig Lego minőség nyilván a dizájn, de eddig modularokban is sokkal gagyibb kinézetűekkel találkoztam, ezek 90%-ban hozzák azt a tervezési szintet is sztem (kivéve figurák, de azt könnyű skippelni).Minőségre jókat írnak. A világítás pedig a non plus ultra, árában a méregdrága utólagos cuccokhoz képest jó árban is és itt is sztem minőségi ugrás a vezetékek elrejtése, mágneses, bontható kapcsolatok, nomeg a sokféle világítás, főleg a transzparens panelekre épülő dolgok.
Western témában nem mozgok, nem is figyeltem őket, csak most tűnt fel, hogy a másik topicban - jórészt neked köszönhetően - feljött. Aztán rémlett, hogy itt többet is láttam már, de nem néztem meg őket igazán. Most ránézve elég jó a felhozatal és ezek sem tűnnek gagyi tervezésűnek.
A szállítást nem néztem, bevallom, de most beraktam egyet a kosárba, arra azt írta a lumibricks.com, hogy szállítanak ide, ráadásul német raktárról, így vám/stb... plusz költség sincs. De úgy látom változó... most a 25-30%-os kedvezményre jól lerabolták, nincs már egy csomó dolog. Lehet, hogy a raktár is változik, még amazon.de-n néztem meg, ott is árulnak szetteket, most is van 10-30% kedvezmény ott is, de jellemzően nem igazán jobb árak mint amit írtál. Plusz ott változónak látom a szállítást. Egyik készlet német raktárból jön ott is és Mo-ra is szállítják, másik UK-ből és nincs mo-i szállítás. (és ott vám is játszik)... Hát úgy látszik ezt erősen nézegetni kell mi/honnan/mennyiért elérhető.
Ha itt helyben volt 35-ért sztem hatékonyan rövidre zártad a vacakolást...
Kíváncsi leszek a véleményedre!Ja és ha már világítás téma: nemsokára feldobom a "c. verziót" valamelyik topicba. Nem mindenre jó, de nekem bejött ez az indukciós megoldás. Amire a vezetékes alkalmatlan, oda ez iszonyú jó megoldásnak tűnik nekem a próba alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest