Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Djuree #611 üzenetére

Hát ehhez nem értek, de az itthoni hírek nem erről szóltak. A teljesség igénye nélkül volt cikk arról, hogy kikerült anyag, nem mérték azt amit folyamatosan monitorozni kéne, bent gyárterületen voltak rosszul, meg még 1-2 munkavédelmi ez-az, baleset, haláleset is. Meg gyárleállítás ami nem állt le, majd meg is oldódott a dolog jogilag.
    A b. ami meg nap mint nap szembe jön a "felülről" jövő jóvanazúgy attitűd. Elég sűrűn megy a hatástanulmányok nélküli random építkezés, vagy a 2 nap alatti törvénymódosítás, hogy mit ne kelljen betartani.

Persze amiről beszélek az nem a mérnöki rész. Abban biztos vagyok, hogy ennek megvan a komoly szakmai háttere. A kérdés, hogy alkalmazzák-e. Mármint a mérnökön azok igen, csak őket mennyire hagyják a nemmérnökök. :)

De ez itt nagyon off.

On:
    1. Majdnem rendeltem egy penészkirály botanikus kertet. A Lego Ideas előtt az volt az egyetlen minőségi alkotás. Aztán épp elfogyott a jóáras mire rászántam magam. Bár talán jobb is a dupla Lego Friends szett mellett. :D
    2. Szintén mould king-ben láttam Lego kompatibilis kereket ebből a... nem tudom hogy hívják ezt a megoldást. :D

Találkozott csak kizárólag ilyen kerékkel valaki külön? A gyerkőc nézelődött ilyesmi sima RC autókat de így Technicbe építhető módon jobb megoldás lenne beszerezni.

Új hozzászólás Aktív témák