Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
balog tiby
csendes tag
válasz
Füge007
üzenetére
Ha az OMP az OMS [link]
akkor ennyit tudok meg esetleg menj be az ABYS ba és keresd a Nagy Gabit bár ugy tudom ő már nem forgalmaz OMS-t. Amit ajánlottam a DIVE-system az OMS másolat ezt a Tüzi forgalmazza két barátom is merül vele, azt hiszem ehhez is van átalakító monó palackhoz. Ha van kérdésed még dumálunk a wing nehéz ügy én is vagy két hóapig érdeklődtem és válogattam de engem a két kör dilivel fertőztek meg.
DIR igen erre céloztam én is, az elején amit besulykolsz az legyen jó és kipróbált dolg. De például: minden reduktorod legyen egyforma mert mert akkor cserélhatő egymással minden akár avízalatt is gázváltáskor ugye egymással szembe vagytok és a társad figyel melyik palack reduktorát veszed a szádba és te jól láthatóan mutatodneki mondjuk ha négy van nálad mert gázváltáskor meg nem összecserélfető. EZ ÍGY JÓ. De mi csináltunk már olyat is hogy fenék gázom 2 Apeks,utazó R190 dekó Posi. Társam bármikor rámnéz nem azt kell néznie honnan jön a reduktor melyik palackról mert a reduktorok eltérő alakúak és egyből látja jól csinálom-e vagy
éppen készülök a valhalába és vagy kitépi a számból a reduktort vagy állok a kaszás előtt és
. Én meg amikor megfogom már az alakjából érzem hogy jó van-e a kezembe csak mindíg ugyan arra a gázra kell használni az adott reduktor tipust mert különben lessz: a most melyikre is raktam melyiket
egy DIR oktatónak ezért hullana ki tőle a haja mert ez komoly hibalehetőség és a gázvátást is én így csinálom alatta lévő mélysoppon kinyitom a palackot elrendezem a reduktort megnézem nem ereszt müködik majd fölmegyek 3m-t a következőre és átnyomom, ha valami nem oké már egyből mutatom a táramnak átáltam a B tervre nem akkor történik minden mikor ő is éppen gázt vált. Meg én például szeretem a palckokat két oldalra pakolni DIR-be minden egyoldalon van, persze kell tudni a DIR-es verziót is. De volt olyan dolog amibe kipróbáltam mást és inkább visszatértem a DIR-es verzióra. Ha idegennel merülsz jobb a DIR mert mindenki ugyanazt az iskolát végezte ugyanazokat a vészhelyzeti eljárásokat tanulta és begyakorolta nem pánikol- na ezt írja a biblia legalább is egy hithű DIR-estől már hallottam ezt. De biztos ez? Megbíznál benne? Vagy inkább szépen összeszoksz valakikkel megismered a rigolyáikat, mit hogy visel és hidd el nem lessz minden teljesen más csak egy két dolg estleg. DE ERRŐL SOKAT LEHET VITATKOZNI.
Na most már dolgozok egy kicsit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
éppen készülök a valhalába és vagy kitépi a számból a reduktort vagy állok a kaszás előtt és
. Én meg amikor megfogom már az alakjából érzem hogy jó van-e a kezembe csak mindíg ugyan arra a gázra kell használni az adott reduktor tipust mert különben lessz: a most melyikre is raktam melyiket
egy DIR oktatónak ezért hullana ki tőle a haja mert ez komoly hibalehetőség és a gázvátást is én így csinálom alatta lévő mélysoppon kinyitom a palackot elrendezem a reduktort megnézem nem ereszt müködik majd fölmegyek 3m-t a következőre és átnyomom, ha valami nem oké már egyből mutatom a táramnak átáltam a B tervre nem akkor történik minden mikor ő is éppen gázt vált. Meg én például szeretem a palckokat két oldalra pakolni DIR-be minden egyoldalon van, persze kell tudni a DIR-es verziót is. De volt olyan dolog amibe kipróbáltam mást és inkább visszatértem a DIR-es verzióra. Ha idegennel merülsz jobb a DIR mert mindenki ugyanazt az iskolát végezte ugyanazokat a vészhelyzeti eljárásokat tanulta és begyakorolta nem pánikol- na ezt írja a biblia legalább is egy hithű DIR-estől már hallottam ezt. De biztos ez? Megbíznál benne? Vagy inkább szépen összeszoksz valakikkel megismered a rigolyáikat, mit hogy visel és hidd el nem lessz minden teljesen más csak egy két dolg estleg. DE ERRŐL SOKAT LEHET VITATKOZNI.