Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Van egy E5200-as procim meg egy via pt880-as chipsettel szerelt lapom. Az a gondom, hogy ha állítom az fsb újraindításkor mindig visszaugrik alapra, ezért gondoltam, hogy csinálok egy 800-->1066 BSEL modot. Érdekelne, hogy egy 45-nm-es procinál is ilyen-e a lábkiosztás(főleg a voltmodnál)? Meg, hogy lehet-e 1,2 1,25 voltot beállítani alapfesznek.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Overlocker
veterán
Hello!
Láttam hogy dobtál egy privit, de még nem volt időm válaszolni..Szval igen, én csináltam 1066-1333-as BSEL mod-ot, nálam működött. A többiről nincs tapasztalatom..
Ezüst lakkal meg tudod csinálni..azthiszem a conrad.hu -nál vettem.. Én szigetelőszalaggal kiszigeteltem a mellette lévő helyeket, aztán összekötöttem a megfelelő pontokat. Hagyni kell száradni legalább 3h-t. Ha mellémegy nem gond, körömlakk lemosóval le lehet szedni a nem kivánt részeket, illetve akár az egész mod-ot!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest