Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
joysefke
veterán
Hali!
mindig is meg akartam tanulni rendesen iskolázottan ütni.
egy TF es srác tartott egy boxórát nekem meg haveromnak
(kesztyű, zsák, minden)
Persze első óra kb annyiban merült ki, hogy megmutatta az alapállást, hogyan kell ütni a bal meg jobb egyenest és ennyi. (én meg persze ott gyakoroltam a zsákon és javitotta ki a hibáimat)
Na a dolog tetszett, rájöttem, hogy én eddig csak aszittem, hogy súlyomhoz (77kg) képest nagyot tudok ütni, lófaszt. A srác kb ugyanolyan nehéz mint én (max 1-2 kg+) magasabb, hosszabbak a karjai (ennek megfelelően én tömörebb vagyok) és a 8 éves rutinjával kb 3X akkorát üt mint én.
Hol lehet budapesten boxolni tanulni?
Milyen egyesületek vannak?
Mennyibe kerül?
És mennyi ideig tart, mig ugy rendesen megtanulok ütni?
Buta fejemmel a mozgast nem tartom annyira fontosnak még, inkább az effektív gyors erős pontos ütéseket szeretném tanulni. És valamennyire a védekezést az ütések ellen.
Nem szeretnék boxolni versenyszerűen vagy ilyesmi, nem szeretném összetöretni az orromat és kiüttetni a fogaimat! (informatikus vagyok vagy mifene :) )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest