Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

Én elolvastam vagy 6-7 kritikát, hát a szövegezésből azért látszik, hogy egy-két negatvím amit említ, eléggé véleményes. Olyanok, amik eddig minden részben megvoltak, aztán sérelmezik, hogy nem kerültek javításra (pl. hogy a mellékküldetések egy részében nem kell harcolni, ide-oda kell vándorolni a pélyán, sőt még a készítőknek volt merszük olyen küldetéseket is belerakni, ahol csak echo naplókat kell összegyűjteni), ezek szerintem minket aligha fognak idegesíteni.

Azt a legtöbb helyen írják, hogy a karakterek sokkal több hátteret és személyiséget kaptak, és Jack sztorija is meglepően jó ahhoz képest, hogy az eddigi (főleg az első) részben mennyire volt történet központú a játék. Viszont sajnos minden kritikában olvasni, hogy a játék rövidebb, mint a eddigiek...20-24 óra alatt kipörgethető a normal mode, ami azért csalódásnak tűnik. Van ahol azt írják nem olyan jó a humor, mint eddig, van ahol meg azt, hogy frenetikus...na ez kb. megint ízlés dolga lesz.

Mindent összevetve az eddig olvastokkal alapján, szerintem nem fogunk csalódni.

Új hozzászólás Aktív témák