Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A legfontosabb: Elmúlt az a hülye bug, hogy a karim állandóan elmondta azt az egysorost! Eskü nem tudom, hogy mitől, de kb sírtam már örömömben amikor feltűnt, hogy nem mondja!

Na szóval, sok minden történt.
Kész a Guns, Love, and Tentacles DLC. Nagyon tetszett! Amilyen gyenge a main sztorija a játéknak. Annyira jók ezek a DLC-k. Azt talán írtam is korábban, hogy a dizájn a hangulat marhára bejött ebben a DLC-ben. Bántam is amikor megint egy űrhajóban kellett kóborolni. Az nem volt stílusos mint mondjuk Cursehaven. Olyan szempontból érdekes volt ez a kieg, hogy az első két boss sokkal nehezebbnek tűnt, mint a második kettő. Főleg Wendigo volt, akit lőttem nagyon sokáig. Ráadásul egyszer bebugolt, és elrepült a messzeségbe..

Kész a Bounty of Blood DLC is. Ez is nagyon jó volt. Meglepődtem, hogy western-t ötvözték a Japán stílussal. Japánt egyébként is szeretem, kedvenc játékom pedig a Red Dead Redemption 2. Ez kicsit rövidnek tűnt. De érdekes volt.
Elkezdtem a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is. De ott az elején kicsit megálltam. És elmentem Ava Mysteriouslier küldetéseit csinálni, hogy tudjam farmolni a Re-Volter és a Free Radical-t. Bár addigra már volt nálam mindkettőből, mert kinyitottam az össze platina és arany kulcsomat. Mondjuk az arany sz*rt sem ér..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És hát nem akarom elkiabálni, mert teljesen még nem teszteltem le, de azt hiszem, hogy kész a build. Vagyis elég közel lehetek. Mindenből megvan a best in slot. (Rowan's Call, Free Radical, Hellwaker, Kaoson, Unkempt Harold, Minden buildbe kellő fegyverből van mindenféle elementálos. És hát iszonyat könnyű már M11. Tegnap egy próbált csináltam, Slaughterstar 3000 M11-en. Nagyon könnyen lement. De még majd nézek pár próbát, hogy tényleg mindenhol jó e. Trial of Fervor például?! Amúgy a Free Radical pisztoly tűnik most a legjobbnak.
Még a Guardian szintek nincsenek maxolva, de ami késik...
Majd ha befejezem a Krieg kiegészítőt, azért még lesz sok-sok mellékküldetés amiket otthagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)