Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz MPowerPH #34096 üzenetére

    Egyebkent en linkeltem. Most akkor Te linkelj valamit, ahol vegeztek meredeket, es az egesz ellenkezoje jon ki. Mert ugye ahogy en sem, ugy Te sem vegeztel otthon fuggetlen mereseket egyikkel sem.

    Felreertesz, en nem kepviselek semmilyen allaspontot az ugyben, ezert az igazamat se akarom vedeni. Nekem teljesen mindegy, a dizel vagy benzin a szennyezobb, szamokkal es tenyekkel barmelyikrol meggyozheto vagyok :) szemmel lathatoan te viszont hatarozott allaspontot kepviselsz, mivel kijelentetted, hogy hogy ez teny, gondoltam ha ez ennyire teny, akkor azt hasonlo szilardsagu dolgokra tudjuk alapozni. Amit linkeltel, arrol leirtam, miert nem gyozott meg, hogy annyira teny lenne.
    Ha meg az "informaciot nem fogsz errol talalni" van, akkor megis mire alapozunk barmit? :) de ezt is csak halkan kerdezem, itt befejezem ugyis, mert nem erdekel a dolog annyira, puszta trollkodaskent csak kivancsi voltam, a sziklaszilard allaspont mogott milyen sziklaszilard tenyek es adatok laknak, amiket esetleg a nagykozonseg is megismerhet.

Új hozzászólás Aktív témák