- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zοltta #15189 üzenetére
Hááát.. Én most beleástam magam az elmúlt hetekben.. 30.000 ft körül van használtan Flip 6, ami annak ellenére, hogy viszonylag pici, nagyon jól szól,van benne külön csipogó a magas hangkonak.. Ettől feljebb Charge 5, 45-50ezer ft körül. Közepes méret, szintén csipogóval, nagyobb akksival és hangerővel..Én ezt ajánlanám.. Nekem ezekből volt mindegyik, kültéren, edzés mellé használtam őket..
De használtan szerintem kapsz Partybox Encore-t is, ez kb táska méretű és adnak mellé mikrofont,vállszíjat is..
-
Ferenczi Áko
addikt
Újra beleástam magamat a hangszórókba, és meglepődve olvastam, hogy az Anker SoundCore motion+ elverte a JBL charge 5-öt.. Pedig az szerintem egy kifejezetten jó hangszóró..
Akinek volt mindkettővel dolga esetleg, meg tudja erősíteni ezeket? Ráadásul az ára is kedvezőbb, szóval most az Anker felé hajlok.. Az árplafon használtan 50.000 ft. Van ebben a kategóriában esetleg jobb deal? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15174 üzenetére
Más telefonnal hibátlanul működik a hangszóró..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy hogy ha közel viszem a telefonomat (Huawei mate 40 Pro) a hangszóróhoz (JBL flip 6), elkezd recsegni mint amikor a hatótávolság határán van? 10 centire van tőle a telefon, ha messzebb viszem akkor semmi gond.. Más hangszórónál nem volt ilyen problémám még..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Jotengri6 #14789 üzenetére
Én most néztem ezeket a Media marktban, balról jobbra:
-Partybox Encore
-Partybox on the go
-Partybox 110
A legjobb a 110 volt, majd az Encore és végül az On the go..
Az Encore és a 110 között vacillálok, mert néha cipelném is, amiben az Encore lenne a nyerő, de a 110 meg olyan szépen szólt, hogy beleszerettem.. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Bluetooth hangszórót szeretnék vásárolni, 90.000 ft-os plafonnal, használttan. Jbl charge 3 volt az előd, imádtam, de már kinőttem.. Amit néztem utódnak, az a:
JBL partybox on the go
JBL encore
Ezek kb ilyenkor árban vannak használtan.. Van esetleg más opció, ilyen árfekvésben, ami jobb deal lenne? -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Kerestem a neten, de nem találtam hogy mi a különbség a JBL charge 3 "sima" és a Stealth edition között? Én az utóbbit vettem/kaptam a Telekom oldaláról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest