- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fuvaros #9556 üzenetére
Tudom hogy cucchalmozó vagyok, de nekem erre egy sokkal jobb megoldásom van (szerintem).
Ami miatt kényelmes:
- Telefontartó, ráadásul tökéletesen rálátsz a kijelzőre, masszívan fogja. Ha nagyon süt a nap, max zsebbe teszed.
- Digitális csengő (ami egy baromságnak tűnik elsőre, de amúgy nem az), nagyon kényelmes hogy nyomsz egy gombot és üvöltő retró csengőhangot hall a környéken mindenki.
- USB player (pendriveről zenelejátszás)
- Külső táp (beépített akku terhére tölthető vele tetszőleges usb eszköz, pl teló)
- Bluetooth zenelejátszó (hangerő, léptetés, beletekerés funkciókkal)
- Nagy fényerejű lámpa (két brutál cree led van benne, nagyon jó szolgálatot teljesít éjszaka)
- Bluetooth kihangosító. Tökéletes minőségben lehet vele menet közben telefonálni, volt hogy hárman tekertünk egymás mellett és kvázi konferenciabeszélgetésben voltunk a barátainkkal. Mindhárman beszéltünk, a másik oldal jól hallott mindent, mi is frankón őket.
Egy Balaton körbetekerést kibír ha nem töltöm róla a telefont (nekünk az 3 napos, kocsmázós, beszélgetős program).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest