- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fuvaros #9556 üzenetére
Tudom hogy cucchalmozó vagyok, de nekem erre egy sokkal jobb megoldásom van (szerintem).
Ami miatt kényelmes:
- Telefontartó, ráadásul tökéletesen rálátsz a kijelzőre, masszívan fogja. Ha nagyon süt a nap, max zsebbe teszed.
- Digitális csengő (ami egy baromságnak tűnik elsőre, de amúgy nem az), nagyon kényelmes hogy nyomsz egy gombot és üvöltő retró csengőhangot hall a környéken mindenki.
- USB player (pendriveről zenelejátszás)
- Külső táp (beépített akku terhére tölthető vele tetszőleges usb eszköz, pl teló)
- Bluetooth zenelejátszó (hangerő, léptetés, beletekerés funkciókkal)
- Nagy fényerejű lámpa (két brutál cree led van benne, nagyon jó szolgálatot teljesít éjszaka)
- Bluetooth kihangosító. Tökéletes minőségben lehet vele menet közben telefonálni, volt hogy hárman tekertünk egymás mellett és kvázi konferenciabeszélgetésben voltunk a barátainkkal. Mindhárman beszéltünk, a másik oldal jól hallott mindent, mi is frankón őket.
Egy Balaton körbetekerést kibír ha nem töltöm róla a telefont (nekünk az 3 napos, kocsmázós, beszélgetős program).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest