- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Járasd be a DOSS XL-t, ne told maximumon csak 4-5 óra normál hangerejű (vagy kicsit halkabb) zenehallgatás után
Sarokba helyezve egész szépen tolja a mélyet. Nekem a hangerő is elég. Lehet a súlya még a benne lévő vaslemezekkel is kevés (ha nehezebb lenne valószínűleg még jobban tolná a mélyet mert nem a saját dobozát rezgetné), érdemes lehet a tappancsokat is jobbakra cserélni.Ma megjött a GGMM M4. Ez meg nekem túl mélyen szól, szerintem elnyomja a részleteket a mély felé húzó hangzás. Mondjuk még bejáratós ez is, de nem hiszem hogy a magas sokkal több lesz bejáratás után, inkább a mélyeknek szokott jót tenni. Jó lenne bele még 2 magas hangszóró, de a JBL-féle magas orientáltság sem tetszik
A DOSS XL majdnem arany középút (az még hangosabbnak is tűnik picit mint a GGMM M4), de a másik után meghallgatva hiányolja az ember a mélyeket. Ha hozzászokik a füled, bőven jó még a Tronsmart Element T6 is, ha nem hallasz mellette jobbat 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sarokba helyezve egész szépen tolja a mélyet. Nekem a hangerő is elég. Lehet a súlya még a benne lévő vaslemezekkel is kevés (ha nehezebb lenne valószínűleg még jobban tolná a mélyet mert nem a saját dobozát rezgetné), érdemes lehet a tappancsokat is jobbakra cserélni.
A DOSS XL majdnem arany középút (az még hangosabbnak is tűnik picit mint a GGMM M4), de a másik után meghallgatva hiányolja az ember a mélyeket. Ha hozzászokik a füled, bőven jó még a Tronsmart Element T6 is, ha nem hallasz mellette jobbat