Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
csurka91
üzenetére
Ja, hogy támogatja. Ez kimaradt nekem
Akkor re-flash elsőre. Vagy maga a proci gázos. (Bios frissítéskor történhet hiba. Ez látszólag helyes működés mellett is megbújhat, és esetedben épp a kérdéses cpu mikrokódja ha sérülten lett felírva, akkor ez is lehet az eredménye, amit tapasztalsz.) -
MrDerekas
addikt
válasz
csurka91
üzenetére
Moddolt bios-t készen keress a lapodhoz! Azért egy bios mod nem egy kis pötyögésből van meg, pláne nem micro code kiegészítés esetén. Vannak bios mod-ra specializálódott külföldi oldalak, keresgess picit
Moddolt bios-t pedig csakis saját felelősségre használj! Lusta vagyok ezért nem bogarászom végig a supportot, de ha az adott proci nem támogatott, akkor mod. Ha támogatott, lehet egy bios re-flash is megoldja az esetleges hibát a biosban. -
MrDerekas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Akkor re-flash elsőre. Vagy maga a proci gázos. (Bios frissítéskor történhet hiba. Ez látszólag helyes működés mellett is megbújhat, és esetedben épp a kérdéses cpu mikrokódja ha sérülten lett felírva, akkor ez is lehet az eredménye, amit tapasztalsz.)
Moddolt bios-t pedig csakis saját felelősségre használj! Lusta vagyok ezért nem bogarászom végig a supportot, de ha az adott proci nem támogatott, akkor mod. Ha támogatott, lehet egy bios re-flash is megoldja az esetleges hibát a biosban.