Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Esetleg mit szóltok ahhoz, hogy a Magyarországi Microsofton keresztül? Csak akkor az a baj, hogy túl sok emberen kellene keresztül mennie az ügynek. Abból pedig nem lenne semmi. Bár esetleg ha egy cég nevében keresném meg a Magyarországi Microsoftot akkor talán. (kft meg lenne).
-
Zoltán
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ez már jobb ötlet.
-
Nowhereman
őstag
Vagy menj el főügyésznek és majd egy magyarország vs. microsoft perben elmondshatod mit gondolsz róla, mint magánember. Ha pedig sikerül őket legyőznöd és gatyára vetköztetned, a PH-n népszerűbb emberré válhatsz még a nagy DEN-nél is!
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Sztem próbáld meg felvenni a kapcsolatot azzal az újságíróval aki a cikket írta. Nem valószínú, hogy elfogja mondani hogy csinálta, de egy próbát megér.
-
Zoltán
őstag
Szerintetek hogyan tudom elérni Bill Gatest? Mint magánembert, nem mint microsoft-főnököt. Azért mert olvastam róla egy cikket, ahol mint magánemberrel foglalkoztak vele. Namost ehhez lenne nekem egy kis hozzászólásom. De gondolom, ha van publikus e-mail címe, arra napi 1000 e-mail megy, és abból egyet sem olvas el.
Szóval van valakinek ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K UHD QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs