Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Esetleg mit szóltok ahhoz, hogy a Magyarországi Microsofton keresztül? Csak akkor az a baj, hogy túl sok emberen kellene keresztül mennie az ügynek. Abból pedig nem lenne semmi. Bár esetleg ha egy cég nevében keresném meg a Magyarországi Microsoftot akkor talán. (kft meg lenne).
-
Zoltán
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ez már jobb ötlet.
-
Nowhereman
őstag
Vagy menj el főügyésznek és majd egy magyarország vs. microsoft perben elmondshatod mit gondolsz róla, mint magánember. Ha pedig sikerül őket legyőznöd és gatyára vetköztetned, a PH-n népszerűbb emberré válhatsz még a nagy DEN-nél is!
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Sztem próbáld meg felvenni a kapcsolatot azzal az újságíróval aki a cikket írta. Nem valószínú, hogy elfogja mondani hogy csinálta, de egy próbát megér.
-
Zoltán
őstag
Szerintetek hogyan tudom elérni Bill Gatest? Mint magánembert, nem mint microsoft-főnököt. Azért mert olvastam róla egy cikket, ahol mint magánemberrel foglalkoztak vele. Namost ehhez lenne nekem egy kis hozzászólásom. De gondolom, ha van publikus e-mail címe, arra napi 1000 e-mail megy, és abból egyet sem olvas el.
Szóval van valakinek ötlete?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest