- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Aktív témák
-
pinterpet
újonc
Üdvözlet mindenkinek!
A problémám a következő:
Van egy BenQ GL2023A monitorom, ami maximális felbontáson ki és be kapcsolgat, magától, folyamatosan. Amint bekapcsol, üdvözlőképernyő, majd teljesen kikapcsol. Majd megint be, megint üdvkép, majd megint ki, és ez megy a végtelenségig...
Olyan, mintha teljesen áramtalanítaná magát, mert a power led is elalszik.
Járt már szervízben egyszer, ugyanezen hiba miatt, akkor azt írták, hogy preventív IF csere (nem tudom mi ez?) csere történt, de ők a hibát nem tapasztalták. Erre rá, egy hónapra, tehát most, ismét ugyanez a hiba jött elő, gondolom nem csinálhattak semmit vele a szervízben.
Igazából a probléma nekem azért különös, mert csakis kizárólag 1600X900 tehát max felbontáson csinálja, minden más felbontásban hibátlanul működik.
Vidikai probléma kilőve, tápellátása stabil, kábel nem lehet.
Igazából nem vagyok monitorguru, csak idegesít, hogy a garanciális szervíz hülyének néz, kicserélni meg nem akarják, lehet nem is lenne mire, mert már kifutott termék. Küldtem nekik videót is a hibáról, gondolom megint be fogják kérni a monitort hogy megnézzék... Újabb két hét várakozás a semmire...
Kérdés: Ötlete van valakinek, hogy mi lehet ez, mi okozza a hibát?
Aktív témák
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged