- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
Balathruin #38000 üzenetére
Ha csak ezen múlik, szerintem a topiban páran tudnak (tudunk) segíteni.
-
Shokkolo
addikt
Jobb reggelt!
Ma reggeli "bosszantó":
Rohadjon meg az összes tetves maszek benzinkutas, amelyik vizezi a gázolajat.
Történt, hogy másfél hete apa elment tankolni, nem szórakozik ilyen 1-2e Ft -os tankolásokkal, emrt értelmetlen, ha kiürül, teletankolja és használja. (Mozdonyvezető... hajnal 2-re pl ha megy buisszal nem is mehet... igazoltan munkaeszköz...).
Teletank után másnap reggel volt -5 / -7 fok?! Nem indult be... Taxi hív, sprint dolgozni.
Este haza... napközben sütötte a nap, melegedett, pöccre indult.
Jó, gyanúsan fagydugó. Öntöttünk bele denaturált szeszt, hogy megfogja a vizet, azóta járt szépen.
Ma reggel -13 megint nem indul. Mennyi víz lehetett a gázolajban ?! ?! ?!Este ha hazamegy valahogy be kell indítsuk, és irány az OMW. Nekik ott az alpesi diesel, kb félig van a tankja, azzal telelöketjük, hátha keveredik annyit, hogy kibírja...
És persze jöhet a nagy ima, hogy a fagy ne barmoljon szét semmit
-
Shokkolo
addikt
válasz
norbert1998 #37906 üzenetére
minuszban?!
itt -3 -at mutat a hőmérő, de olyan durva, erős szibériai szél jött, hogy még a meteorológusok szerint is -15 környékén mozog a hőérzet.
elég brutál -
Shokkolo
addikt
válasz
mackosajt #37888 üzenetére
Hasznos cucc tud lenni ez a gép, főleg ha szakértelemmel párosul.
Most cseréltek VGA chipet a notiba amit meséltem, és amikor értementem beszélgettem a "sráccal" egy kicsit (már ha egy 40 évest srácnak lehet nevezni
).
Mondta, hogy neki konkrétan annyi meló van rá, hogy nem győzi. Kevesebb, mint egy hónap alatt hozta neki vissza az árát.
Igaz, ő ebből él...Ebayen rengeteg olyan kütyü van fent, aminek kb ennyi baja van. Gondolj itt pl a VGA -dra is.
Fillérekért megveszi ebayről, rendbehozza és mehet is még mindig ár alatt piacra -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #37881 üzenetére
ne is emlegesd az átkozott gázszámlát meert sírvafakadok
-
Shokkolo
addikt
jObb reggelt.
megjött a "kedvencem" adrága északi szél. csontig hatoló gyönyör... -
Shokkolo
addikt
Az NV jól odadurrantott a mobilos GPU-knak elérték az 1 terra-flop -os teljesítményt.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #37782 üzenetére
Uhh bakker, azért tényleg jó h. nem lett bajod
Más:
cca. 1 hónap után újra az irodában... sírógörcs kerülget
azt a keveset is elfelejtettem amit tudtam -
Shokkolo
addikt
Véééégre, totál kész apa notebookja.
Indulok is hozzájuk, meglátjuk... remélem lesz öröm -
Shokkolo
addikt
Ó hogy imdáom a régi win7 imageket, amikor flemegy az sp1 és utána szépen 192 fontos frissítés található. Alig 3-4 óra
Miért nem tölthető le májkrémszoftéktól egy all-in-one update pack mondjuk havonta frissítve, ami 1ben tartalmaz mindent? Ez így állatkínzás
-
Shokkolo
addikt
válasz
mackosajt #37503 üzenetére
pont hazaértem előtte.
Beszaladtunk anyósomékhoz a sámsonira, ott kapott el. megvártam a végét, kivakartma akocsit a jégből és óvatosan hazadöcögtem vele.
láttam viszont sajnos pár embert aki nem vette elég komolyan...
padkázás, rácsúszás, oszlop... 7 balesetet láttam 10 perc alatt -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #37439 üzenetére
hideg sajnos van nélküle is -6 - -10 köött ingadozik
szóval a hó az jelentené hogy melegszik is 0 környékéreMás:
mmindjárt lejár a mosó és a mosogató gép is, teregetek, pakolok és utána irány nyiregyháza.
Egy szaki felélesztette a Toshiba notit amiről nemrég beszéltünk itt. Megállt használtpiaci ár alatt
Elhozom, telepítgetek és odaadom édesapámnak. Végre lesz saját notijaVicces, hogy a posta 2x annyiért hozná el a szomszéd megyeszékhelyről, mint amennyiből én megjárom. Inkább értemegyek, és nem kell rá 4 napot várni ^^'
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #37419 üzenetére
Én azért drukkolok, hogyy végre a havat is eltalálják itt.
Hiányolom, de nagyon :/ -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #37413 üzenetére
Jobb reggelt,
én már nem hiszek el semmit, ide is igértek egy kis havat, de sámli -
Shokkolo
addikt
Jobb estét mindenkinek
Kicsit "megkésve" és talán utolsóként, de Boldog Új Évet a totyiklakóknak.
Most értem végre gép elé, nézzétek el nekem -
Shokkolo
addikt
Én a gridben csalódtam. Random kidbál a játék, és annyi textúra bug van benne hogy sírni tudnék. teljesen játékélménygyilkos.
Marad a végén a "végrevégigviszemacrysis2" -tFura érzés "munkaidőben" gamelni.
Szeretem az eseménytelen home office -t -
Shokkolo
addikt
Megyek én is gmaingelni, leszedtem a Grid autosportot, meglátjuk, had izzadjon meg végre a 290x
Eddig csak a régi kis Dragon's Age -et toltam végig, meg egy kis crysis...
Most fűteni kell ebbe a kibeba**ott hidegbe.
Segítek csóri kis kazánomnak -
Shokkolo
addikt
válasz
norbert1998 #36948 üzenetére
akkor nem volt semmi gixXxer
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #36936 üzenetére
ne is mond a hideget, itt szemezek a kávémmal, mellé meg el kéne pöfékelni egy jóképűt...
de csak az ajtó közelébe érek és máris megtorpanok -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #36934 üzenetére
Első ránézésre majdnem ugyanilyen korim van
Így hogy linkelted, este elmegyek korizni egyet -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #36932 üzenetére
Hasonló gondokkal küzdök, "home office" -ban szimulálom am unkát
Jó, nem lustaságból, hanem nincs mit csináőlni. Ünnep előtt letudtam amit kellett, most meg nincs is igazából mit. Majd lesz 7. -étől, de az még 2 hét, nem foglalkozok veszélyes gondolatokkalEzt nektek:
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #36925 üzenetére
nyugi ide is igérnek -14-16 közötti "valamit". Hatalmas élmény lesz.
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz
#81556480 #36848 üzenetére
avast van édesanyám gépen, de kb ugyanannyit ér mint a win beépített secu vacka.
ha meg nem frissít akkor felesleges az egész, csak fogja a gépet.
ha esetleg "jogtiszta" vin, kapcsold be az auto updatet, a win beépítettje legalább frissíti magát és ha nagy a gáz hisztizik.ami tényleg jobb, az fizetős, és a rendszeres frissítés létszükséglet. egybéként maximum léleknyugtató...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Balathruin #36816 üzenetére
750 már 27-28tól indul, szerintem 25re simán lefaragható az ár.
Ha lemondasz a K -s prociról, mári pótol a VGA -ba egy kevesetFel is dobhatsz egy hirdetést, hogy keresel, és picivel ár alatt.
Akinek sürgős el fogja adni (legalábbis ezt vettem észre). Mindig lesz 1-2 héten belül sürgősen eladó darab, amitől szabadulna a gazdája. -
Shokkolo
addikt
válasz
MiklosSaS #36808 üzenetére
Te / ti kezdtétek újfent.
Hozzád se szólt senki, ellenben ismét te nooboztál le, félreérthetetlenül.
És akkor ki nem reagál és szól be kinek ?!
Ha neked ezt jelenti az ignore, elég fura fogalmaid vannak.Csak mert másképp gondolkozok mint te, attól az nem feltétlen baromság.
De csak hogy témánál maradjunk, honnan kellett volna tudnom, hogy van Z87-es deszkája?
Annyit írt, hogy i5, abból meg egynéhány darab.
De persze ez is baromság volt mint minden.@Mackosajt:
annyiban nem azt írtam, hogy nem tudtma h. csak és kizárólag Haswell a téma.
Ott tényleg nincs már ilyen lehetőség. 1155 -ben volt, előtte pedig ugyebár nem létezett a "K" jelző, ott szabadon rángattad a procit, amíg bírta.Nem érzem, hogy akkora bullshitet írtam volna.
-
Shokkolo
addikt
válasz
ViZion #36804 üzenetére
ez sem általános, hogy 2.0 TDI .t nem kell venni, pont ezzel a cikkel dderült ki, hogy 2 féle van.
Vna a "klasszikus" 1.9 felfúrva 100 ccm3 -el, egyébként dettó u.a.
Azzal nincs gond.Az "újabb" viszont macerás. Anno ezzel voltak a PD elem bajom, mert a BOSCH elemeket lecserélték olcsóbb Siemens -re. Lett is belőle tömeges visszahívás cserére. És ha az nem lett volna elég... itt vna az olajbaj.
Nekem is 2.0 van, elő is ástam gyorsan a forgalmit, de szerencsémre megúsztam. Nekem az előbbi van
-
Shokkolo
addikt
válasz
norbert1998 #36796 üzenetére
Elvileg valamennyit enged játszani, viszont vér profikon kívül sok mindenkinek nem ajánlanám.
a 1155 óta a blclk visz magával 6 millió + 1 másik értéket, többek között a PCI-e -t is.
Szépen megfőzheted a VGA -t is (és ez csak egy példa).Aki tunyingolni akar, vegyen K -t inkább, ha nem akar méregdrága füstöt szagolni
-
Shokkolo
addikt
Urak,
autótulajdonosok és vásárlók figyelmébe:
VW TDI motorok konstrukciós hibájaÉritnett motorkódok a cikkben...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #36708 üzenetére
küldjél már Debrecen fele is egy keveset... pls
-
Shokkolo
addikt
Egy ilyen mérőt nekem is be kellene szereznem, kiváncsi lennék mit eszik a gépem?!
-
Shokkolo
addikt
válasz
norbert1998 #36617 üzenetére
én ezt megúsztam kerek 100ból.
de szeretem, amire nekünk kell, tökéletes -
Shokkolo
addikt
válasz
norbert1998 #36612 üzenetére
Mi még 1 éve se költöztünk össze barátnőmmel, örülök, hogy 1 értelmesebb TVre futotta.
Samu 100 centis "okos téévéééé", de még a netet se toltam alá.Nem akartam smartot, minek?! Nem is ezt rendeltem, de nem jött meg a szállítmány a webshopnak, felhívtak telefonon, sűrű elnézés-kérés közepette elmondták, hogy sajnos ez van cserébe ugyanannyiért ha elfogadom megkaphatom ezt, vagy az egyel nagyobb LG -t.
Az LG -t akartam, de megnéztem és a talpa ez az új ívelt izé, ami pont lelógott volna az állványról, így maradt a Samu.
Korrektek voltak...ez a fajta talpa lett volna, és mivel kicsit ferdén van az állványon a TV, így nem lett jó. Vagy folyamatosan oldalasan nézem a képet, vagy lemondok róla... inkább lemondtam:
-
Shokkolo
addikt
válasz
ViZion #36610 üzenetére
nekem a crysis 2 -t kéne végre 1x végigtolnom, az elején mindig elakadtam, felidegelt és abbahagytam
lehet rávezsem magamvégre vége a karácsonynak, semmit nem tudtam pihenni, mindig menni kellett valahova, ma meg egész nap após verdáját csináltuk
karácsony mi?!
Bár az este jó lett, meglátogattuk édesanyámat is, ő meg csinált krumpli-krokettet, és hozzá sós tejben áztatott pulykamellett párizsiasan. Mozdulni nem bírok -
Shokkolo
addikt
válasz
Balathruin #36576 üzenetére
Ezért akartam összekaparni... meglett köszönöm.
Be is jött a sejtésem, fake, de nem is kicsit
Már töltheted is a kódot, haaaaaaaa
még gyorsan megadod a mobilszámod amire hetente 3x küldünk "tartalmat" üzenetben, melynek díja alig 960+áfa / alkalom
Magyarul a 25 dolcsis google kupon mindjárt lenne vagy 10e -be, ha egyáltalán megkapom -
Shokkolo
addikt
Jobb estét uraim
Kérni szeretnék egy kisebb szivességet.
Lenne egy LINK, elvileg megfelelő számú megnyitás után "nyerek" egy 25 USD -t éri google play kupont.
Kő kemény 5 db hiányzik hozzá.
Nem vírus vagy ilyesmi, sőt pop-up sincs.
Csak meg kellene nyitni, és ha betöltött már lehet is ikszelni kifele.Ha valakinek belefér: erről lenne szó
Előre is köszi
@Orrmányos:
Peug lehet, de akkor inkáébb a diesel vonal.
a HDI motorok nagyon jók, és megbízhatóak is.
a benzineseit annyira nem ajánlom... (mondom úgy h. én szeretem a PUG -okat...)Astrat felejtsd el... 5 éves H astra már rohad
-
Shokkolo
addikt
válasz
norbert1998 #36495 üzenetére
Bejött a közhely...
"minden jó tett elnyeri méltó büntetését"
-
Shokkolo
addikt
Boldog(abb) karácsonyt minden topiklakónak!
Nekem olyan "boldog" h. elmentem édesanyámnak segítnei, mert sjanos egyedül maradt otthon.
(anyósom is, oda meg barátnőm ment).
A "jófejségem" elnyerte máéltó büntetését. a garázs előtt összetörték a kocsim.
Természetesen lelépett... -
Shokkolo
addikt
válasz
mackosajt #36341 üzenetére
"happy finish" +5e
haverék jártak egy időbe, azt mondják jauközben kész a halászlé, a nagytakarítás is.
elég volt... mostműár jöhetne a 3 nap nyugi...
egyre jobban utálom a karácsonyt, abszolut 0 hangulatom van idén.
ráadásul ez az idő is, nem karácsonyi, hanem lassan komolyan mondom h. tavaszi -
Shokkolo
addikt
válasz
mackosajt #36294 üzenetére
nem érne meg egy szakszerű reballt ?!
itt PH-n is van kolléga aki vállal mostanség elég kellemes áron, sőt tudok Nyiregyen valakit.ha gondolod megadom az elérhetőségét...
bár ha sikerül jó áron beszerezned a 7990 -et, akkor nem szóltam egy szót sem
ha lenne kedved tesztelni egy kicsit, kiváncsi lennék mit mutat a 7990 vs. 290x (vs. bárk imásaki kiváncsi lenne egy kis házi méricskélésre)anno csináltunk hasonlót Miklóssal és a Macskával.
580 vs 680 vs 780Illetve a 1366 topikban hasonlítottunk össze procikat 5-6 bencsben.
De tényleg mindenfélét... c2d, am2, am3 procik, meg különböző intelek... pusztán kiváncsiság alapon, hogy mi miben fejlődött.
Voltak meglepetések bőven, ahol a "régi" 1366 -os xeon csúnyán elpáholta a 4,8-on ketyegő 3770k -matNem vagyok egy túl nagy bench fan, de kiváncsi lennék, 7990 nem egy gyakori kártya...
-
Shokkolo
addikt
Kicsit próbálgattam ezt az Omega drivert.
Eddig a Misi 290x szereti. Semmi bug, semmi crash.
Ami eddig néha becrashelt most az se. Nekem bejött -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #35922 üzenetére
AANTL ?!
hát antaaaaaaaal elvtárs -
Shokkolo
addikt
Jobb reggelt mindenkinek.
Kihúzom a napi jokert: 10től fogorvos
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét urak
Ez egy elég "vegyes" nap.
Öröm bódottá', mert megjött a 290x. Vacsi új, cserélte az msi
3e -ret megérte a 290hez képestRosz hír:
megjött az éves villanyszámla külömbözet.
Későn lett megemelve ah aviáltalány, ezért vagyok még most baja...
Karácsonyi ajándékba kaptam egy 53e -res EON számlát. Fizetési határidő: dec 24
remélem érzitek mi lesz a csúcsdísz a fán... -
Shokkolo
addikt
válasz
mackosajt #35441 üzenetére
ha belevauzhatok az intel volnalba akkor Z97
(mert ebbe megy a haswell, a haswell refresh (devil's canyon) illetve menni fog a broadwell)
így ezt látom a legésszerűbbnek.Z meg persze azért mert te is szeretsz tunyingolni
Ezek mellé pedig szvsz bőven elég lenne egy haswell i5, de ha maximalista vagy és kifogod akkor i7.
és mielőtt valaki beleköt, nem, nem az epnisz miatt mondom, hanem ha már lehet és sikerül kifogni...? miért ne... ? -
Shokkolo
addikt
Más:
Macko, mennyire jöttél bele a a restaurációba?!
Találtam neked egy projektet, nézd csak meg a képen a 2. verdát... csak nem egy gyönyörű mentésre váró alany?! (ha kell tudok neked tel. számot keríteni az eladóhoz)
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #35436 üzenetére
De ha meg Mackó arra vágyik ?!
Rengeteg esetben jó az ami van, de ott a kisördög faktor.
És nem az aláírásáért, hanem mert vágyik rá és kész.Imserem az érzést
Ha belefér neki, és boldogsággal tölti el... akkor a válasz az igen.(Nekem is mekkora szükségem van a 290x -re ?! ?! ?!
heti 2 óra játék mellett...
)
-
Shokkolo
addikt
F@sza, megint sz@rakodás van az AMD driverekkel?
Mi az utolsó tényleg stabil?!
Ha minden igaz ma megjön a 290x, szeretnék végre egy jót játszani anélkül h. kb 10 percenként akarnám szétverni az egészet baltával...
6ra megyek fogdokihoz, utána nem leszek szerintem a legtürelmesebb állapotban -
Shokkolo
addikt
válasz
Malibutomi #35321 üzenetére
Az ove is 1.6 hdi?
Apa is nezte anno, de szerelok lebeszeltek.
Alulmeretezett az 1.6 szerintuk. Felo h "tul van hagyezve".
Emiatt el lett vetve az otlet :/En is kuvancsi vagyok ismerosod tapasztalatara.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Malibutomi #35009 üzenetére
Én anno próbáltam a wii -t, nem jött be. Bár rengeteg embernek igen...
Esetleg egy kinnect -es Xbox?Abban ötvözve van a klasszik konzol, és még bohóckodni is lehet.
Ha úgyis költöztök, odakint gondolom jóval jutányosabban hozzá lehet jutni, akár újonnan is. -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34995 üzenetére
ezt szerintem még egy pár évig jobb ha eltitkolod
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34992 üzenetére
És ott a kis póni
)
Látom annyira nem viselte meg, mosolyog.
A legjobb jel apának... -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34978 üzenetére
huszon X évig megvoltam nélküle, akkor meg fogalmazzunk úgy, hogy tanították
Vagy ha akkro nem jön el a pillanat már nem élnék?!Vicces volt a vizsga is, szóbelin belement a tanár a 2. világháború ideológiai viszonyaiba, nem kellett volna
Ordítva zavart ki, hogy takarodjon innen, beírok egy kettest. mert SOHA TÖBBÉ NEM AKAROM LÁTNIA fura az, hogy nem mondtam durva dolgokat, csupán a saját nézőpontomat.
Gyanúsan azt a bizonyos üldözött vallás követőjje lehetett valamelyik felmenője...
Csak nem értem, a higgadt véleményütköztetés miért gond? Ha nem bírja nem oda való, vagy ne fezsegessen kényes kérdést vizsgán.
Mindegy is, átmentem és kész -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34976 üzenetére
nagy számok törvénye...
van egy teória a filozófiában.
Adott egy majom, amit leültetsz egy írógép elé.
Semmi mást nem csinál, csak üti-veri (gépel)
HA feltételezzük, hogy végtelen idő áll a rendelkezésére, előbb utóbb gyakorlatilag 100% az esélye, hogy tökéletes karakterhelyességgel legépeli a hamletet, az Iliászt stb.(Istenem, de úúúúúúúúúúúúútáltam a filozófia óráimat
valahogy sosem értettem, hogy egy infomókusnak minek filozófia, meg szociológia)
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34861 üzenetére
Céges környezetben szinte kizárólag az IE a hivatalos böngésző, a miért pedig egyszerű:
- a gyártó az egyik legmegbízhatóbb és elfogadottab a céges környezetekben
- minden más böngészőnél gyakrabban jönnak az ilyen-olyan fixek
- nem a viláűg legnagyobb kéme (Google) avagy egy ingyenes "alapítvány" (Mozzilla Foundation) a gyártó, hanem maga a kőkemény MS bácsiOtthon én se IE -t használok, de a "managed desktop" környezetben az az általánosan elfogadott, mondhatni szabvány.
Alapvetően az is elmondható róla, hogy az ilyen-olyan barkácsolt intranetes scriptek, appok, azon futnak a legnormálisabban, míg FF vagy Chrome -hoz faragni kell őket, és egy verzióváltás után lehet már úgy se megy... -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34853 üzenetére
Jobb reggelt urak,
Komolyan szakmai kérdés:
Tud valaki valami olyan leírást, hogy mi az eltérés IE8 és IE9 között, méghozzá session handling berkein belül?
Rámszakadt egy cca. 1 éves problem, és kezdek kicsit elkeseredni, és egyre inkább tanácstalan lenni -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34816 üzenetére
nempara, viszont sajnos ez nem is "ügyelet", mert az max havi 1-2 hét...
ez 0-24bár annyira nem sz@r a helyzet.
szép lassan 100%-ban átvezsme az elődömtől, átalakítok pár dolgot ami eddig (szerintem) nem volt a legjobb, és nyugodtabb lehetek.
így is, 2 hónap alatt összesen 3-4 nap volt gáz, és akkor is kiderült h. nem mi b@htuk el
egyébként nyugis.de akkor is rohadjon meg aki kitalálta a virtualizációt
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34800 üzenetére
Úgy látom ez egy ilyen nap akkor, nekem is sikerült, nem is kicsit
állítólag 8ra járok dolgozni, 9kor be is értemBáááááár, mióta engineer lettem "megtehetem".
Ha nincs meló kutyát nem érdekli mikor jövök be reggel, cserébe ha hajnal 3kor van gebasz, akkor hajnal 3kor kell kimászni az ágíból és dolgozni
mielőtt bárki belekötni, NEM nagyképűségnek szántam
ráadásul van mentségem, tegnap megkínzott egy fogdoki...
... next session jövő szerdaNem tudom mi készteti az embereket h. fogorvosnak álljanak, de tuti h. van bennük egy minimális szadista hajlam. Tuti élvezik
VGA téma:
és ez a BF4 ez a mantle patch -el ment? elvileg ott jobban ki kéne élnie magát a VGA-nak -
Shokkolo
addikt
válasz
#81556480 #34764 üzenetére
nem tehetek róla, szakmai ártalom
régebbi munkám során rengeteget szívtam a switcheken lógó Acces-Pointokkal, amik hol elszálltak, hol visszajöttek.
99%ban kiderült h. nagy a jelveszteség. kihisztiztük, hogy iktassanak be félútra egy repeatert, és soha többet nem volt gond -
Shokkolo
addikt
válasz
#81556480 #34742 üzenetére
Hálózati beállításoknál nincs beadva esetleg a modem IP-je mint gateway?
ha be van, akkor tedd auto -ra (gateway, dns, stb, legyen auto-n)
ha mégsincs, akkor a router IP-jét add meg gatewaynek direktben.Mennie kellene, nem tudok olyanróül h. XP-s gép ne menne
Routeren is meg lehet nézni, hogy a DHCP funkció be van-e kapcsolva?
Ha igen, akkor elvileg meg lehet nézni, hogy milyen IP-ket osztott már ki milyen MAC-ekhez (látszik-e ott a gép MAC címe?!) -
Shokkolo
addikt
Wááááá, remélem csuklik aki kitalálta a virtualizációt, és ezzel együtt a Citrixet.
Tudom, hogy ez a jövő, de nem bírok vele megbarátkozni.
Főleg, hogy sosem csinálja azt amit szeretnék -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #34733 üzenetére
Ez terjedt úgy, hogy "adventi koszorú - kolesz verzió"
a morbid benne, hogy lassan olcsóbb a gyertya mint a gáz...
-
Shokkolo
addikt
Szep vasarnap estet mindenkinek :-)
Ez is egy melos hetvege volt,
Viszont sikerult jol uzletelni.
Eladtam ugye a 290 gaminget, 3e raforditassal vettem egy 290x gaminget :-)
Garban cserelik epp, szoval zsir uj 0 perces... Annyit megert szerintem. -
Shokkolo
addikt
válasz
Malibutomi #34610 üzenetére
Nagyon helyes
Egyébként a mondeot jól sikerült eladni?
Ha jól rémlik, nem is olyan régen vetted -
Shokkolo
addikt
válasz
Malibutomi #34608 üzenetére
Kaja rendel, addig meg forrú fürdő.
Legalábbis nekem ez volt a múlt hétvégi gyakorlat.Szombat-vasárnaő-hétfő garázsművel volt, cserébe rendben van a passat.
Csontig fagytam reggeltől estig kint.
1 órás forrú fürdő utána és szerencsére megúsztam a megfázást. Cserébe még jól is esett. -
Shokkolo
addikt
válasz
Malibutomi #34529 üzenetére
Ha VESA lett, akkor kapni fog eleg tamogatast.
Minden nagy gyarto igyekszik ezeknek a legjobban megfelelni, ez jol jon az Amdnek es persze ezaltal a radeonoknak. -
Shokkolo
addikt
válasz
Habugi #34489 üzenetére
Mint én és a fogorvos.
Történetesen alapvetően jó fogakat örököltem
általánosban ugyebár van kötelező gyerekfogászat, amire a szülő írhat felmentést, ergó megnézik, de nem csinálhatnak semmit. Nos mivel az enyémek jók voltak, anyáék úgy gondolták h. szükségtelen.Hát bár ne gondolták volna.
"kopott a rágófelület" címszó alatt a 2 rágófogamat fúrta szét a barbár állat érzéstelenítő nélkül.
cska annyira fájt h. feltéptem a karfát a székból (ami le van csavarozva... ?! ).
és még leordított h. ez nem fájhat.ha most megtalálhatnám azt a barbár állatot... lehet h. mehetnék sittre, de szivesen megkezelném én is a fogsorát.
"hálám jeléül"azüta rettegek a fogdokitól. és mehetek hétfőn
műtöttek, törtem minden ízem részem, nincs bajom a dokikkal... kivétel a fog... -
Shokkolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest