Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Engem is zavar hogy épp a Ferrarikat szponzorálom amikor AMDt veszek... ugyanis nem őket kedvelem (avagy ''őket nem'') :)
De az AMD fontosabb mint holmi F1-drukkolás! :D -
Den
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hp megvette a compaq-ot ezért van hp a wiliams-en. egyébként tény hogy a nyomtatópatronok pofátlanul drágák.
-
Nowhereman
őstag
No és a HP-röl mi a véleményetek, vagy nyomtatótók egyikőtőknek sincsen? (Igaz a Cannon korábban már pénzelte a willianst egy joideig) Beszélhetnénk mondjuk a pofátlanul drága festékpatronokrol is, nem csak a matáv-dijakról!
-
Agyzuzo
addikt
A Ferrari-t mi a f*sznak szponzorálni? Amúgy is belefulladnak a pénzbe. Schumika is belefulladhatna mosmá'... Montoya sisakjára mehet. :)
-
Ploszi
senior tag
elég savanyú a mosoly az ajkaimon, mikor a Ferrarikon látom a kis zöld matricát, de ezt a kis részt szeretem belőlük.
-
Drizzt
nagyúr
Az előző írásomnál még Barrichellora gondoltam, az 1. mondatomban.
-
Drizzt
nagyúr
Tudom, hogy már régóta van nekije ilyen:), de a mezőnyben csak neki szponzora az AMD? Vagy netán nem is fizet neki az AMD? Én legalábbis nem hinném, hogy manapság az AMD-nek pont egy ekkora hírnevű pilóta szponzorálása jelentené a legnagyobb problémát, nem is beszélve a pénzről:(
-
guest
veterán
nem egyéni
sőt még újnak sem új -
Drizzt
nagyúr
Ugye ez egy egyéni szerződés? Suhamérnál uis nem láttam.
-
Drizzt
nagyúr
Nem tudom, ti is észrevettétek-e már a Barrichello sisakján díszelgő AMD feliratot?:)
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest