- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz atthany #1600 üzenetére
Szia!
A másik topikba már linkeltem, én vettem 2db-ot, van aki 4-et. Egy fórumtársnak van itt, kérdeztem teljesen elégedett vele, az aksit hozta fel, hogy max 1 napot bír.
Itt egy részletes teszt videó róla. A tesztelő csak a kijelző üvegét és az aksi méretének valódiságát hozza fel, minden másban elégedett.... De neked kell dönteni.
Van hozzá kupon, úgy szállítással együtt 28500 ft... -
N3gro
aktív tag
Sziasztok! Szept. 12-én rendeltem egy BlitzWolf BW-F2 hangszórót, amit 13-án el is postáztak. Még mindig nem kaptam meg, sajnos követést se kértem. Szerintetek van még arra esély, hogy kézhez kapom?
-
zeon.hu
nagyúr
Futott már nálam is túl rendelés az 1 hónapon.
Szerintem várd meg ezt a hetet, utána írj nekik.
Valószínűleg kérnek még kis türelmet, aztán újraküldik.
Írd meg nekik azt is, hogy ha mégis befutna az eredeti rendelés, természetesen hajlandó vagy kifizetni a másikat is.#?*@&!
-
206 cc
senior tag
-
atoszmester
tag
Hasonló a helyzet nálam is, nekem szeptember 8.-ai rendelés nem jött meg.
Gearbestről, Aliről már rég megjöttek a cuccok, érdekes módon a Banggood-os rendeléseim egyik se érkezett meg amiket szeptember elején / közepén rendeltem. Előtte max 3 hét alatt itt voltak.Lehet hogy a nagy szülinapi banzáj miatt annyian rendeltek, hogy nem győzik szállítani?
-
206 cc
senior tag
válasz atoszmester #1605 üzenetére
Igen egyrészt felhalmozódhattak a csomagok másrészt sok esetben itt van az országban,ee az itteni feldolgozãs megy lassan! Várjatok nyugalommal kb. 50 nap után érdemes fészkelődni!...
Nem is értem ez már kb ezerszer lett leírva!...ha nincs türelmetek ne vásároljatok Kínából....ott az átlag a 25-45 nap a küldeményekre! Vannak lehetősègek gyorsítani,de azt meg kell fizetni ezt nem árt figyelembe venni!!?..de ha nem fizetsz érte ,akkor legyél türelmes!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
zeon.hu
nagyúr
-
206 cc
senior tag
válasz atoszmester #1607 üzenetére
Nem kifejezetten neked írtam...csak úgy általánosságban.....
Na igen a másik topik is ezzel van tele főleg Alis és ebayes...igy nem jött meg amúgy késik,de persze már három hét után panaszkodik mindenki! Ezzért is írtam,hogy kicsit unalmas már....most meg majd jön ugye BF illetve karácsony is kezdődik minden előlről!!?...
Jaja "Sinci"... kimasgalik minden értelemben!![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Beni2360
félisten
válasz atthany #1600 üzenetére
Én most vettem 1 hónapja egy CUBOT X16 ez már a harmadik mindegyik más széria volt a családban és mindenki meg van elégedve velük. Normális nem búgos telefonok. Ennyit tudnék róluk mondani.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-igu-
addikt
Valahogy beleszoktunk a jóba: nyáron 12 nap volt a rekord. Most meg azt a tempót várjuk el minden rendelés esetén. Emberi gyarlóság. Nekem is van még egy csomagom valahol a világban, amit szeptember 11-én rendeltem. A többi, vele egyidőben vásárolt termék már beesett az elmúlt másfél hét során. Viszont nem vagyok hajlandó aggódni.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Juditta_56
aktív tag
válasz pisti525 #1611 üzenetére
Nyugi, én szeptember 9-én rendeltem EU-ból egy hátizsákot, múlt héten érkezett meg... Persze, azóta úton van Kínából a párja, mert újraküldték, majd nem veszem át...
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
pisti525
csendes tag
Hát az szép úgy.. Szombaton live chaten írtam nekik, hogy hol van csomag. Közlik, hogy késői postázás volt (WTF mondom mi ez? Van ilyen?) és várjak még vele 5 napot. Ha 5 nap múlva se, pénz vissza vagy új csomag.. Bár gyanítom, hogy China Postal Kínából már rég megjött volna..
-
qqzs
őstag
(-) Nalam volt hogy tracking number ket het mulva is hibas tracking numbert irt azt mondtak varjak , majd ra egy hetre kiderult hogy ket reszre bontottak a csomagot ra egy hetre megjott a fele a masik felere meg mondtak hogy ot nap mulva kuldik , bocs
(+) Bejelentettem egy akku vasarlasnal hogy az alapjan vettem pot akkut rc autoba ami az auto kerdes felelek reszeben volt es megjott es nem jo , aztan irtak hogy bocs kuldik a jot ingyen. (pedig oda mas is beirhat)
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
maestro87
őstag
válasz Criminal017 #1617 üzenetére
Ezeket szerintem csak te tudod felhasználni.
-
Predator2
addikt
Helló
Szeptember 10-én rendelt Power bankom egyenlőre nem érkezett meg (másnap már postára adták)!
Nektek erről az időszakról nincsenek "késő" csomagjaitok? Eddig mindent megkaptam, ez lesz/lehet az első eltűnt csomagom.Mennyi időt várjak mielőtt panaszt teszek, amikor már ténylegesen foglalkoznak is a gondommal?!
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
206 cc
senior tag
válasz Predator2 #1620 üzenetére
Szia!
Nekem is van még szeptemberben rendelt csomagom úton....Ali,GB,BG...szóval akitől szoktam rendelni általában... kicsit késve érkeznek most a csomagjaink úgy látom....kb 50-nap után szoktam rálkérdezni..Alin meg ugye átlagos a 40-60 napos szállítási idő!
Pedig ez még nem a csúcsidő...az még most fog jönni!!![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
KyeX
csendes tag
válasz Predator2 #1620 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet. Szeptember 9-én rendeltem 2 mi power bankot és egy square boxot. A piros power bank 2 hete megjött, a többi még sehol. A 2 hete rendelt, Blitzwolf qc3-as töltő és fordítható kábel viszont tegnap esett be.
(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
spy14
tag
A priority direct mail-ről tud valaki valamit, hogy hogyan hozzák?
Azt tudom hogy az expedited shipping service az DHL. -
qqzs
őstag
A multkori fake termekhez kuldtem dont buy ertekeles amit kozzetettek es kertek hoyg kuldjek rola videot erre meg irtam hogy mar kuldtem error reportot , reviewet, es feedbacket is mert atvagjak a vasaroikat de ok mindig aruljak, ezt a kommentet fel orara ra kitoroltek es tovabbra is aruljak a cuccot
Eladó: GTS450
-
206 cc
senior tag
Szia!
Nem értek annyira az elektronikhoz,de ezt te mire alapozod,hogy nem működik?? Tudtad mérni az ózon termelést esetleg vagy a elektromos működését kritizálod csupán??!! Mert egy ilyen állítást tudni kell bizonyítani is!
Mert elméleti síkon nézve,még be is perelhetnek az üzleti tevékenység akadályozása miatt. Az hogy nem tudod ,látod értelmét annak ahogy működik vagy tényleg nem müködik!!,csak rád tartozik és a kereskedőre!
Kérj refundot vagy bármilyen kártérítést,de a magad nevében !! Nem szabad ilyen dolgokat megalapozatlanul állítani,mert ez hitelrontás a kereskedelemben!
Persze ez elméleti eszmefuttatás,nem törődnek vele hiszen nincs per belőle visszadják a pénzed és kész,de nem engedik,hogy akadályozd a tovàbbi értékesítését a termékbek!
Azért ennek nagyon komoly szabályozása van,pl a "tvshop"-os magyar èrdekeltségű termékértékesítésben is ha valami reklamáció van egyszeri ügyfélként kezelnek sőt próbálják ez elszigetelni! ....pedik bizony száz számra van reklamáció,de csak fórumokon terjednek az infók. A cég ezt nem engedi a saját oldalán leközölni,pl. hogy ne vegyél ilyet- olyat mert a "shit"'!
Mint említettem ez csak eszmefuttatás és bármi nemű kapcsolata a valósággal csak a véletlen szüleménye!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Van BG-re sima X%-os kupon, mint GB-n?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zeon.hu
nagyúr
-
206 cc
senior tag
Megnéztem a képet,ezért is írtam nem értek az elektronikához!...lehet így kell működnie,te érted a működési elvét vagy ebből van diplomád,mert az ,hogy szerinted nem működik az csak egy véleményt amire a cég reagált is hiszen visszaadták a pénzed! DE ha nem tudod hogy kellene működnie akkor fals infókat terjesztes ami ugye mint írtam hitelrontás!
-
zsolti72837
addikt
-
206 cc
senior tag
Nem vazze ,dehogy is ...de ez a kereskedelem alapja!!
Legyünk már tisztában pár dologgal...itt sem lehet más hirdetésébe beírni,hogy " figyi ne verd már át az embereket...máshol tized ennyi az ár!"
Pedig sokszor nekem is kedvem lenne beírni,hogy mennyi az annyi....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
axlfsi
veterán
Eleg szomoru, hogy az ilyen oldalakon ez igy megy, az eBay ezzel szemben ezeket a termekeket egy ido utan leveteti (vagy mi), legalabbis, ott nem lehet csak ugy eltuntetnie az ertekeleseit a vasarloknak es hacsak nem veleszuletett balfek a vasarlo, fel perc ertekeles kutatas utan lathatja, hogy mit nem erdemes megvennie.
Egyebkent ez a fake szar mar eleg regi tema (csak itt, a ph!-n is elo-elo jon felevente egyik-masik csoportban).
(#1627) 206 cc En elhiszem es elfogadom, amikor azt irod, hogy nem ertesz hozza, de mi (akik) ertenek hozza, az elektronikahoz, bizton allithatjuk, hogy ez marpedig nem mukodik; ertsd, koze nincs(!) az ionizatorhoz.
Tudom, mert ertek hozza es szerintem akik itt ezt, esetleg mas, hasonlo termekeknel lemerik irni, bizom benne, hogy nem rossz szandekbol teszik, hanem, hogy ovva intsenek masokat, mert vagy megvan a szemelyes tapasztalat vagy visit rola, hogy fékHja, az elso inoizatoromat 1993 kornyeken keszitettem el, ha jol remlik (ma keves volt a ginkgo biloba, de kabe igy lehetett, ha emlekeim nem csalnak ).
UI.: tevedtem, 1991-et irtunk akkor, elokutattam meg az ujsagot is, amit akkor futtattam; Hobby Elektronika 1991/4 25.oldal
Kapcsolasi rajz:[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy emailt,hogy a rendelt termék elfogyott,és újból lesz egy pár nap múlva.
Három opció közül választhatok.(várok,kicserélem más termékre,ill. refund)
Ha a várakozásra kattintok mennyi az esélye,hogy valóban lesz belőle változatlan áron?
Köszi!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
-igu-
addikt
Hogy hiszel-e neki (mármint a pár napról), azt neked kell tudnod, az ár valószínűleg megmarad.
Nekem egy terméket pótoltak, amikor nem volt raktáron, egy másikra meg még mindig várok. Utóbbira ajánlottak kárpótlást pontokban mérve. A várható raktárra érkezési idő két hete letelt, de nekem ráér.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
maj-viktor
őstag
Most ma megjött, gyorsan beüzemeltem - kipróbáltam tök faszának tűnik így elsőre... ennyiért megérte bőven!
Most még egy megbízható kültéri kéne... bár már próbálgattam több félét is, valahogy egyik sem volt az igazi, jó tény eléggé olcsókat vettem ott is... most viszont berendeltem a Blitzwolf IP-t hátha az majd OK lesz...Mondjuk eddig Xiaomi és Blitzwolf termékben nem csalódtam, szal...
Végül ezt futotta akkor:
pre-order: 2016.Szept.14 - TN nélküli
feladva: 2016.Szept.28 (pre-order késve feladva)
megérkezett: ma - 2016.Oct.2115,88$ volt (most 23$ - bár szoktak kuponok lenni... aláírásom!
Most talán IP kamokra érvényes: "CAMERA")
www.banggood.com/Digoo-BB-M1-Wireless-WiFi-USB-Baby-Monitor-Alarm-Home-Security-IP-Camera-HD-720P-Two-Way-Audio-p-1083520.html*18,88$ volt, csak volt egy 3$-os kuponom
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1647 üzenetére
A hangját te sem érted?
Szerintem is jó vétel volt, főleg aki az árvágos akcióban megtudta venni 10$-ért.
Jön a 2-es számú kamera is. Hátha az kültéri lesz.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
maj-viktor
őstag
Hát először néztem hogy ez milyen nyelv? kínai? mert egyszer vettem valami noname-et és elkezdett kínaiul makogni és lehetetlen volt beállítani, mert fogalmam se volt, hogy épp mit kért... letölöttem hozzá valami app-ot, de azzal sem akart rendesen összebarátkozni így ott az kidobott pénz volt, ilyen hasonló 15$ körüli valami volt talán tavaly... ám aztán itt most "nyomogattam" és megértettem nagyjából mit mond... "Wifi connected", stb. szal ha jól fülelsz meglehet érteni
Én megrendeltem most azt a Blitzwolf-ot az akcióban, amit korábban írtam... vagy csak akartam! Áhh már a fene tudja, annyi mindent rendelgetek!
ja 45 helyett 36$-ért
Asszem ja tavaly vagy tavalyelőtt ilyen 40-50$ körüli modelleket néztem - rendelgettem, de akkoriban az számított az alja árnak... mármint kültéri Wifi-s IP cam-ok esetén! A jobbak talán 80$-ért voltak, most meg már ottis ezek vannak 50$ körül
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest