- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
BLITZWOLF IP kamerásnak írom, már nincs VIP ár, így érvényes a kupon... nem kell "trükközve új reggel rendelni"!
(de ha jól emlékszem heti akció, mely talán péntekenként frissül, így ha megakarja rendelni még most tegye, mert lehet pár nap múlva már nem tudja)www.banggood.com/BlitzWolf-BW-SIC1-IP67-720P-HD-Wireless-Security-Surveillance-AP-ONVIF-Outdoor-Wifi-IP-Camera-p-1085200.html
-8,78$-os kupon: BWSIC1Így 45$ helyett 36$
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1450 üzenetére
Digoo kamera?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
maj-viktor
őstag
Áhhh nekem azt vagy 2hét késéssel adták fel... az még úton van!
*sept 14.-en rendelést, melyre talán 1hét pre-order-t írtak végül sept.28.-án került feladásra... szal az legjobb esetben is okt közepe felé érhet ide
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1453 üzenetére
Az enyém is akkori rendelés, 23-án adták fel, hétfőn jött meg.
-
Devil Smile
őstag
válasz maj-viktor #1451 üzenetére
koszi rendeltem is egyet..
most mar az itthoni keszlet:
2db Escam Owl QD100
1-1db Escam Qf001 Qf002Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
maj-viktor
őstag
válasz Devil Smile #1458 üzenetére
Közbe kibogoztam, ha jól látom holnap reggel 10-ig érvényes még a Blitzwolf IP kam kuponja
-
Devil Smile
őstag
válasz maj-viktor #1459 üzenetére
ha biztos lennek benne h nem fogjak meg a vamon rendelnek meg 1et de multkor a 4e ft os csavarhuzop keszletemnek is bekertek a papirjait.. ha megfogjak akkor meg a 10e bol mindjart 15-16e lesz..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
zeon.hu
nagyúr
Megjött a Blitzwolf vízhatlan tok.
Víz alatt nehézkes a használata, fényképezni csak hardveres gombbal lehet.
Ennek mondjuk lehet az oka, hogy Tempered glass van a telón.
Másikkal kipróbálni nem tudom, mert mindegyiken az van.
Ha nincs vízben, tehát a víznyomás nem nyomja rá, akkor simán működik, vagyis esőben jól használható.Rendeltem egy 5W-os kukorica led izzót, telefonos alkalmazásból (app only akció) és pontokkal 2$.
Ha beválik, veszek többet még.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
cidalain
veterán
pedig vannak apróságok
hi10 proban pl van teljes értékű USB port, másik kettőben nincs.
hi book asszem fém hátlapos, és nagyobb mint fullHD felbontás
hi10 plus asszem vezérelhető tollal is
mindezt emlékezetből írom, azért nézz utána a részleteknek>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Devil Smile
őstag
válasz maj-viktor #1459 üzenetére
meg most is ervenyes a BlitzWolf kamera kupon kod.. este rendeltem magamnak egyet reggel az egyik kollegamnak most meg a masik kollegam is rakattant uh neki is kellett...
most mar csak remenykedni kell h nem fogjak meg a vamon..mert akkor mindjart a 10e bol 16 korul lesz...Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
maj-viktor
őstag
Na megvan az első idézőjeles feketepontja a banggood-nak...
közel 2hét után törölte a 6-9days-es vállalású terméket (Xiaomi Redmi 3X)... eredeti ár 140$, kuponos ár 120$ lett volna...
Hát most kissé csalódott vagyok... (pont rendeltem már hozzá tokot, fóliát aliexpress-en, stb.), na mindegy így ha megjön a refund Xiaomi Redmi 3S lesz belőle - csak ugyebár az pl. 32GB ROM helyett 16GB ROM-os ugyanolyan 120$-os áron...
De pont néztem 99 order-nél tartok banggood-on, és így visszaemlékezve ez az első amolyan igazi csalódásom velük, szal azért elég jó arány még így is... 100-1!
És azért írom, hogy nem csak a jót szabad megírni egy adott hely webshopról, hanem a rosszat is...
(mindegy kár nem ért.. max időbeli)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1466 üzenetére
Kárpótlást adtak?
-
maj-viktor
őstag
Ha jól értelmeztem az e-mailjük... semmi! (mondjuk először csak egy "cancel"-ező e-mailt kaptam)... mondom OK! De és akkor a pénzem!? refund vagy valami!? Aztán rá pár órára kaptam egyet a refundról is, hogy elindítják... igazából nem izéltem... elég sok jó vételt sikerült már tőlük szerválnom, szal én nem nagyon szoktam kekeckedni... múltkor is kaptam 500pontot "szinte a semmi problémámra"... igazából ott is csak kíváncsi voltam mit reagálnak rá - amolyan teszt!
Még most van csak időm tűzetesebben elolvasni az e-mailt, napközbe csak futólag olvastam!
Bár már múltkor is megkaptam, hogy mé reklámozom a banggood-ot!? Mondom hol vagy mi!?
Válasz: há hogy blogposztot írtam róluk, meg a fész oldalon! (há ha látok egy jó kupont, jóhogy megosztom)
Mondom ember, há írtam másról is... minden ami külföldi rendelés ÁFA-vám-vámolás... így aliexpress & ebay-ről is írtam egy-egy posztot... sőt a DJI drón rendelésemről is... (nekem ez amolyan hobbi, hogy megosztom a tapasztalataimat), akkor amiről én írok vagy szóba ejtem, az mind reklám!? O.oMás: hamár mobil!
Lehet nem Xiaomi Redmi 3S lesz (bár de... mert nagyon Xiaomi buzi lettem), most jött elém egy ilyen is:
Meizu M3 3GB RAM 32GB ROM 170$ helyett -20% kuponnal 136$
Kuponkód: meizum320 (oct.30-ig)
www.banggood.com/Meizu-m3-Note-5_5-inch-FHD-3GB-32GB-4100mAh-Metal-Full-Netcom-4G-Smartphone-p-1047380.htmlszal ez sem tűnik rossz vételnek... de maradunk a Xiaomi Redmi3S-nél 2GB RAM 16GB ROM, 120$-ért!
(persze a 3X jobb lett volna szintén 120$-ért és 32GB ROM-mal, de hát na így jártam, van ez így)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Akarok értékelni, de látom, hogy csak képet lehet. Videót nem?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
cris78
őstag
válasz zsolti72837 #1469 üzenetére
A rendelesnél tudsz.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zsolti72837 #1471 üzenetére
Videót a megrendelt terméknél, a rewiev-k alatt tudsz feltölteni.
Olvasd el, mik a feltételek, különben nem hagyják jóvá és nem kapsz érte pontot.
(Youtube-ra kell feltölteni)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zsolti72837 #1473 üzenetére
Terméknél a "rewievs" alatt van egy " Post your Videos" link, arra klikk.
Tehát nem a saját értékeléseidnél, hanem a termék értékeléseinél, ahol mindenki leírja a véleményét.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zsolti72837
addikt
válasz zeon.hu #1474 üzenetére
Köszönöm megvan.
Ahogy látom a szöveg kell tartalmazza a Banggood feliratot és a leírásban a termék linkjét.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zeon.hu
nagyúr
-
cris78
őstag
válasz zsolti72837 #1475 üzenetére
És másfél perc legyen legalább.
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm.
Kötelező a másfél perc?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zsolti72837 #1478 üzenetére
Vannak jóval rövidebbek, de nekem visszadobták, ami 1.20 volt csak.
#?*@&!
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Már régóta olvasom a fórumot és főleg az itteni ajánlások miatt kicsit függő is lettem , főleg a Blitzwolfos cuccokkal kapcsolatban. Eddig minden csomagom megérkezett (15-20 db), de most egy elvileg 08.28-án feladott csomagra várok, úgy tűnik hiába... Ezt szeretném jelezni az ügyfélszolgálatnak és ebben szeretném a segítségeteket kérni. 2 lehetőség közül nem tudom melyiket "érdemes".
Az egyik a megrendelés alatt található Repair & Refund & Resending gomb, ahol kiválasztom a Question Type-nál hogy nem érkezett meg és megírom a szöveget.
A másik pedig a mindenki által emlegetett Contact Us, ahol a Your Topic-nál nem találok olyan lehetőséget, hogy nem érkezett meg, talán még a legjobb választás az After-Sale - Other after sale inquiry menüpont.
Chatelni nem szeretnék.A szöveggel nem lesz gond, kérlek ebben segítsetek, hogy hol reklamáljam meg az "eltűnt" csomagot!
Minden választ és észrevételt szívesen fogadok!
-
-igu-
addikt
válasz atoszmester #1480 üzenetére
Magam ugyanebben a helyzetben vagyok a függőség, a Blitzwolf cuccok, és az aktuális késés is megvan. Én még türelmes vagyok, 09.11. a rendelés dátuma. És igen, Blitzwolf-ot is várok.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zeon.hu
nagyúr
válasz atoszmester #1480 üzenetére
Tracking number nem volt hozzá?
Ez már sokat késik, hétfőn jelezd feléjük.
Chat lenne pedig a leggyorsabb.#?*@&!
-
ghostie
tag
Sziasztok,
A véleményeteket és tapasztalatotokat szeretném kérni. A Banggood évfordulós akciójában snap-upon vettem $130-ért féláron egy Teclast tabletet. A tablet megkérdezett, viszont probléma van vele, az akkumlátor töltöttségének csökkenésével először képernyő problémák majd teljes instabilitás következik be.
A hibáról videókat készítettem, elküldtem a Banggoodnak, akik el is ismerték a problémát és azt javasolták hogy próbáljam meg magyarországi szervízben javattatni a készüléket és megtérítik a költségeit.
Nem vagyok biztos benne, hogy ez jó megoldás lenne, mivel nem is biztos hogy találnék olyan szervizet ahol foglalkoznának vele (találtam olyan helyet ahol vállalnak Teclast javítást, de csak a náluk vásárolt eszközökre)Milyen lehetőségek lehetnek ha nem fogadom el az ajánlatot? Nekem az lenne a célom, hogy egy kifogástalan állapotú tabletem legyen a pénzvisszatérítést nem szeretném mivel ezen az áron nem tudok másikat venni.
Szóval leginkább a teljes csere lenne a legjobb vagy esetleg kinti javítás. Elérhető ez a Banggoodnál?Köszönöm
-
atoszmester
tag
válasz zeon.hu #1482 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Én is a hétfőre gondoltam, azt még megvárom, mert akkor szokott jönni a nagyobb szállítmány
Nincs TN, eddig egyikre se kértem, a postás eléggé megbízható Ha nincs TN, akkor van rá esély, hogy újraküldjék a cuccot vagy visszatérítsék a pénzt? Mondjuk én a terméket szeretném.A chat valahogy nem jön be, meg nem szeretnék képernyőmentéseket csinálni, ha esetleg nem egy "segítőkész" emberkével csevegek. Ezért gondoltam, hogy írok neki levelet. A két lehetőség közül melyiket választanád? Amúgy türelmes vagyok, tudok még várni, csak mindenképpen jelezni szeretném.
-
-igu-
addikt
válasz atoszmester #1485 üzenetére
20centis kábelek + az új típusú 10000mAh-s powerbank van úton az én esetemben.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz atoszmester #1487 üzenetére
Igen, a powerbankkal nem kapkodtak, 24-én indították útnak.
Nekem most lesz összesen 6db rövid kábelem, ebből 5-öt megeszik a töltő, egy meg megy fixre a táskámba a külső akksihoz.
Szerencsére minden cuccom microUSB-s.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ghostie #1483 üzenetére
Ezt írd meg nekik, hogy Magyarországon nem vállalják sehol a javítását és cserét szeretnél, nem refundot.
Szerk.
(#1484) atoszmester Írj akkor mailt nekik, 24 órán belül szoktak válaszolni.
Tedd hozzá, hogy a terméket kérnéd, nem pedig az árát.
Érdemes odaírni, hogy ha később mégis megérkezne az eredeti rendelés, akkor szívesen kifizeted.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz atoszmester #1491 üzenetére
Ha ebay lenne, akkor mindenképp refund, de a Banggood nem piactér, hanem online bolt, így érdemes egy kört futni újraküldés ügyben.
Ebayen meg ilyenkor könnyű kifutni a refund időből.#?*@&!
-
maj-viktor
őstag
+1 itt is (Xiaomi és Blitzwolf cuccosok! )
(na meg elvileg meg is jött a 120$-s teló refund... jött paypal e-mail, paypalba belépve látszik a tranzakció, talán még azt kell várni, míg a bankkártyára vissza megy 1-2nap)
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Pontos Kritériumait a feltöltendő videónak hol találom? (valami 1.5 percet írt az emailbe a rendszer... nem jelent meg a videóm)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zeon.hu
nagyúr
válasz MaxxDamage #1495 üzenetére
Jött email, hogy nem megfelelő?
-1.5 perc legyen legalább
-Leírásban szerepeljen a Banggood neve, termék neve és linkje
-Nyilvános legyen a videó
-Youtube-ra kell tölteni, Banggood-ra a videó linkjét kell tenni#?*@&!
-
MaxxDamage
félisten
válasz zeon.hu #1496 üzenetére
"Leírásban szerepeljen a Banggood neve" --->> Ez az ami kimaradt, többi stimm
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Beni2360
félisten
válasz MaxxDamage #1497 üzenetére
Én még a leírás végén a termék linkjét is oda teszem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
qqzs
őstag
Mire valo a BG credit?
Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok