- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #7210 üzenetére
De vissza van fogva egy picit és így már nem biztos, hogy erősebb, de egyikkel sem fog rosszabbul járni.
-
agressiv
addikt
válasz
Csaby25 #7132 üzenetére
Media player classic a leghatásosabb ffdshow codeccel, amiben van dxva dekóder és akkor nem lesz ilyen gondod. Annó olyankor volt ilyen problémám, amikor még AGP-s 1950-em volt és a gyors írás ki volt kapcsolva, egyszerűen elfogyott a sávszélesség, de pci- expressznél ez nem valószínű, kivéve, ha kamu 16x-os például, és csak 4x-esen megy.
-
agressiv
addikt
válasz
harcikoca #7112 üzenetére
Úgy értem, hogy tönkrement, nem bírja már a kiképzést. Amikor elment a kép, de visszajött, akkor is kifagyott a kártya, de a gpu recover resetelte, de már az sem tudja. Vagy egyszerűen meghalt benne a GPU, vagy csak simán kontaktos a pci-expressz, vagy AGP port. Pucold ki a portot és ha az sem használ, akkor vedd lejjebb a GPU órajelét, ha akkor nem fagy, megvan a diagnózis.
-
agressiv
addikt
válasz
Williamgrant #7022 üzenetére
Most találtam egy csuszpályszt, amivel szépen megkenve még tuningolni is tudom
Azt hiszem elég megygyőző.
-
agressiv
addikt
Erre tudna nekem mondani valaki valami okosat? Ez egy GTX260, ami picit forrófejű.
Gyáru hűtővel még rosszabb, most egy alpenföhn Heidi van rajta, de valamiért iszonyatosan melegszik a kártya és nem lehet lehűteni. Játékok max 10 percig mennek, mert addigra már játék alatt is 100C°-on van. Én a kupak alatti rendetlenségre tippelnék, nem tudja valaki, hogy lehet ezeket lekupakolni? Mert a processzort ki lehet szedni, de ezt nem tudom leszedni a nyákról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest